Cara Delevingne legjobb szettjei

Cara Delevingne neve hallatán mindenkinek az enyhén fiús arcú, bozontos szemöldökű modell jut eszébe, pedig a stílusa is említésre méltó!

A modell-és színészkarriert egyaránt remekül teljesítő lány külseje egyáltalán nem átlagos, talán éppen ezért is tud mindkét szakmában helytállni. Öltözködési stílusa is egyedi és nem csak akkor tud szuper szettben megjelenni, amikor egy-egy stylist kezelésbe veszi, a reptéri outfitje is mindig tökéletes! Ideje hát, hogy tőle is ellessünk néhány stílus tippet a legjobb szettjei segítségével.

Monokróm

Itt van rögtön ez a fekete-fehér szett, amely bár elsőre kevésnek tűnhet egy vörös szőnyeges megjelenésre, olyan extra szabású nadrágot és blúzt választott ezekben a színekben, hogy tökéletesen megállja a helyét egy ilyen eseményen is. A felső merész kivágásokkal tarkított, de a magasított derekú nadrág tompít a túl szexi összképen, így abszolút elegánssá varázsolva a szettet, amelyet tovább fokoznak a csillogó kiegészítők. A cipő is csillagos ötös választás!

cd1

Lány a szomszéd házból

Tipikusan egyszerű, városi összeállítás, amelyet legtöbbünk szívesen visel az átlagos hétköznapokon. Cara arcvonásaihoz remekül illik ez a laza szett, kicsit ráerősít fiús karakterére. Mint tudjuk, a farmer+fehér póló mindig nyerő, a bőrkabát is alapdarab, amelyeket egy fejkendővel és egy hangsúlyosabb cipővel dobott fel. Mi imádjuk, annyira lezser!

cd2

Rock díva

Mennyire jól áll neki a kicsit keményebb, mégis 100%-ig nőcis megjelenés! A fekete nadrág, szegecses táska és a mintás póló önmagában vad hatást keltene, de Cara tudja, hogy egy kis pirossal lágyabbá és csajosabbá varázsolhatja. A cipő és a rúzs piros árnyalatai remekül kiegészítik a szettet, így válik tökéletes rocker díva outfitté. Fave!

cd3

Sikkes

A tökéletes, visszafogott, elegáns szett! A fekete tudjuk, hogy mindig jó választás, ezzel a vállra terített, homok színű kabáttal pedig csak feltette az i-re a pontot. A feltűzött haj nagyon jól áll egy ilyen outfithez, a szandál remekül passzol az összhatáshoz és kecses bokát kölcsönöz neki.

cd4

Izgalmas részletek

Ez a talpig fekete szett túl unalmas és feledhető lenne, de Cara olyan kabátot húzott fölé, amely minden szemet rögtön odaszegez. A mintája gyönyörűen kidolgozott, keleti hatást kelt, amit a fekete ruhadarabok még inkább kiemelnek. A napszemüveg és az öv is abszolút hozzátesz a szetthez, szerintünk hibátlan!

cd5

Ugye, hogy mennyire izgalmasan és sokoldalúan tud öltözködni a csinos modell? Rengeteg inspirációt szerezhetünk tőle mindenféle stílusban, megéri követni!

A képek forrása: Pinterest