Casually cozy

Szerintem nem csak én örülök neki, hogy jó időnek nézünk elébe, ugyanis sokkal jobban tudjuk rétegezni a ruhadarabokat és ezáltal többet tudunk megmutatni a külvilágnak kedvenc tavaszi szettünkből. Személy szerint én nagyon szeretem a kényelmes és lezser, de ugyanakkor elegáns darabokat is, próbáltam mindegyikből belecsempészni egy keveset az összeállításomba.

Ebben az outfit-ben a szürke, kék és fekete árnyalatok dominálnak és fontos szerepet kapnak a kiegészítők is! Elárulom, nem vagyok egy nagy kalapos, mikor Barcelonában nyaraltunk, egy műhelyben találtam rá erre a darabra, ráadásul éppen akkor lett kész. Szerelem volt első látásra és azonnal megfogott a laza eleganciája. Fontos szerepet kap nálam ebben az összeállításban a táska is, ugyanis egy nagyon fiatal és tehetséges tervezőről beszélünk, Molnár Nini személyében, aki 2015-ben kezdte el saját márkáját építeni. Ez a pihe-puha táska bárány gyapjúból készül, és számos színben, fazonban és méretben elérhető. Egyszerűen imádom!

DSC_9662

DSC_9638

DSC_9690

Ha választani kéne, én inkább a férfiasabb ruhadarabokat részesítem előnyben és ezt pontosan jól tükrözi a boyfriend nadrág is. Nemrég bukkantam a ONETEASPOON márkára az Instagramon és egyből láttam a fotókon, hogy minőségi anyagokról beszélünk. Igaz, hogy nem a legolcsóbb árkategória, de érdemes többször megnézni az oldalukat, ugyanis sokszor van leárazásuk, akciójuk. Én is egy ilyen alkalommal rendeltem tőlük két farmer nadrágot is!

Amit még megjegyeznék, fontosak számomra a minőségi basic pólók. Hatalmas példaképem Sincerely Jules blogger, aki mellesleg online shopot is nyitott, így bátran rendeltem tőle három különböző színű darabot. Több mint egy éve megvannak és kifogástalan állapotúak azóta is, pedig már jó pár mosáson átestek. Szívből tudom ajánlani mindenkinek!

DSC_9706

főkép

Személyi stylist szemmel, mindig is a nehezen elérhető dolgok tetszettek öltözködés szempontjából és nem az volt az első gondolatom, hogy berohanjak egyik fast fashion boltba és lekapjam a legújabb kollekció darabjait, mellesleg biztosra vettem, hogy szembe fog jönni velem az utcán. Próbálok mindig új dolgokat, oldalakat és weblapokat felfedezni, hiszen az öltözködésünkkel kommunikálunk a világ felé, ezt soha ne felejtsétek el!

Cipő: Kenzo

Nadrág: ONETEASPOON

Póló: Sincerely Jules

Blézer: H&M

Kalap: Bailey hats

Táska: Nini Molnár Bags

Fényképek: Barbara Magyarosy