Catrice újdonságok 2012 Ősz/Tél

Már most elkezdődött a kiárusítás a drogériás márka polcain, hogy legyen hely az őszi újdonságoknak, amelyeket most be is mutatunk nektek.

A termékek igazán trendi színekből állnak, melyeket a kifutók beauty-trendjei ihlettek. Így szuperdivatos sminkekkel dobhatjuk fel az őszi és téli hétköznapjainkat.

A tökéletes sminkhez a szemöldökök igazítása is hozzátartozik. Ezzel a gél állagú szempilla,- és szemöldökformázóval másodpercek alatt rendbe hozhatjuk és fixálhatjuk a kusza szálakat.

 Három új szempillaspirállal is bővül az állandó kollekció, pontosabban néggyel, ugyanis az egyik kettő az egyben spirál.

Elsőnek nézzük a Glamour Doll Volume Mascara-t. Ez kissé hajaz a Lancome Doll Eyes szempillaspirálra: a néven kívül a tubus és a spirálfej is igencsak hasonlít a másikéra. (Meglehet, hogy egy dupe-ról beszélünk.)  Könnyen eloszlatható, jó fedést, tartást és hosszú pillákat biztosít. Mindezt az ellenállhatatlan babaszemekért.

A Mini Max Precision Volume Mascara segítségével a kisebb, nehezen elérhető pillák és az alsó szempillasor is tökéletesen befedhető lesz, elválasztja a szálakat és volument ad nekik. Rövid szempillákra tehát kiváló.

Az Evolution To Revolution Ultra Black Volume Mascara megvásárlásával rögtön kettőt kapunk, hiszen a két spirál egymásba épül, így alkalomtól függően  dönthetünk a hétköznapi (Look 1) vagy az extrém (Look 2) pillák mellett.

Az Ultimate Lip Glow a természetes, fényes ajkakért felelős. Ez a különleges formula olyan olajokat tartalmaz, melyek kisimítják az ajkat és ragyogást kölcsönöznek neki.

Az egyik legizgalmasabb termék a Liquid Lip Tint, mely egy építhető ajakszínező. Minél több rétegben kenjük föl, annál intenzívebb színt kapunk. Könnyű vízalapú textúrájának köszönhetően viselete alig érezhető.

A Catrice új, Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up  alapozója hosszantartó hidratáló hatást nyújt, közepes fedésével eltünteti az apróbb hibákat és egyenletessé teszi a bőrt. Olajmentes, így zsíros bőrűek is bátran használhatják. Plusz pont, hogy UV-szűrőt is tartalmaz, így mindennapos használatra is megfelelő.

A selymes Prime and Fine Highlighting Powder segítségével fokozhatjuk arccsontunk és dekoltázsunk ragyogását.

A Prime and Fine Illuminating Base egy fényvisszaverő, ragyogó pigmenteket tartalmazó sminkalap, mely ennek köszönhetően optikailag halványítja a ráncokat, pórusokat és az apróbb hibákat. Erre jöhet alapozó, púder és a többi…

Végül pedig a pirosító rajongóknak kedvezünk egy kicsit, a Catrice ugyanis új, Defining Blush névre keresztelt pirosítója hat új, csodálatos színben pompázik. Ezek a magasan pigmentált, selymes textúrájú termékek C,- és E-vitaminnal táplálják a bőrt.

A termékek augusztusban jelennek meg, érdemes beszerezni néhány praktikus és trendi darabot őszre.

Ti melyeket tervezitek megvásárolni?