Celebek munkái, mielőtt híressé váltak

Mi csak azt látjuk, hogy kedvenc celebjeink megjelennek készen, híresen és tökéletesen, ám bele sem gondolunk, hogy előtte is volt életük!

Lehet, hogy most színészek, énekesek és reality sztárok, de vajon mit dolgoztak előtte? Nos, ezen nincs mit szégyellni, úgyhogy mutatjuk is a legizgalmasabb melókat!

Margot Robbie

Hollywood legújabb üdvöskéje egyszerű takarítónőként kereste a kenyerét tinédzser éveiben. Ám nem csak egy munkában jeleskedett, szörfboltban is dolgozott, illetve szendvicseket is készített! Mi ez, ha nem sokoldalúság?

mr

Gerard Butler

A P.S. I love you című film örök szívtiprója, de a Csúf igazságban is pazar szerepet nyújt, szemrevaló férfi! A sármját tovább fokozza, hogy színészkarrierje előtt ügyvédként dolgozott. A hab a tortán, hogy azért vállalkozott jogi pályára, hogy a családja büszke legyen rá! Oké, mi elolvadtunk…

gb
Brad Pitt

Újabb sármőr, bár kevésbé csodálatos előélettel: Brad táncoló csirkeként kezdte. Az amerikai filmekben egy-egy gyorsétteremnél mindig feltűnik egy táncoló és szórólapozó kabala, ami valljuk be, nagyon vicces. Bradet azért megnéztük volna munka közben!

bp

Rachel McAdams

Mi a Szerelmünk lapjai című filmből, mások a McDonald’s-ból ismerik. Igen, Rachel is ott kezdte, ahol előtte oly’ sokan és a fiatalok egy része ma is az éttermet tudhatja maga mögött első munkaként. Saját elmondása szerint nem volt éppen a legjobb alkalmazott, úgyhogy örüljünk, hogy színészi pályára lépett!

rm

Madonna

Rachelhez hasonlóan éttermi alkalmazott volt, csak ő a Dunkin’ Donuts-ban. Munkássága nem tartott sokáig, ugyanis kirúgták, amiért lekvárral fröcskölt le egy ügyfelet. Merész volt már akkor is!

mad

Kanye West

Már ismertté válása előtt is a divattal foglalkozott, hiszen a GAP márkánál dolgozott. Nehéz elképzelni, hogy bárkit is illedelmesen és megjegyzések nélkül kiszolgált, de azért feltételezzük a legjobbakat a szabadszájú rapperről.

kw

Channing Tatum

Mindenki táncoslábú szívtiprója nem meglepő módon sztriptízzel kereste kenyerét, mielőtt befutott volna a Step Up filmekkel. Biztosak lehetünk benne, hogy már akkor is milliókat értek a mozdulatai. Valljátok be, ti is szívesen otthagynátok neki egy csinos kis összeget!

ct

Hugh Jackman

Filmes karrierje előtt testnevelés tanár volt – így érthető, miért van mindig szuper formában. Mi azért örülünk, hogy Farkas szerepébe bújt és otthagyta a tanítói pályát, bár tanár bácsi szerepben is biztos jól mutatott.

hj

Számotokra melyik a legmeglepőbb? Itt a bizonyíték, hogy ők is csak emberek és ugyanúgy kezdték, mint bárki más!