Chace Crawford – A stílusikon?

Az Ed Westwick és általa megformált karakter stílusáról már rengeteget olvashattunk, így most mi egy másik Gossip Girl szereplőt veszünk górcső alá. Chace Crawford nevét hallva sokunknak gondolkodás nélkül a sorozat Nate Archilbaldja jut eszünkbe. A Pletykafészek öt évada során az általa megformált karakter stílusa hatalmas változáson ment keresztül, laza gimisből elegáns üzletemberré vált, nézzük hogyan is?! Mi egyenesen rajongunk a kék szemű színészért és őszintén reméljük, hogy a Gossip Girl befejező évada után is sokat hallunk még róla.

Ki is az a Chace Crawford?

A sármos színész 1985. július 18-án született Texas-ban Christopher Chace Crawford néven. Eredetileg újságírónak tanult, de szerencsénkre inkább a színészet mellett döntött. Első szerepét 2006-ban a Megrendezett halál című filmben kapta, majd az azt követő évtől ő alakítja az Upper East Side-i Nate Archibaldot. A Gossip Girl-ben nyújtott alakításáért eddig három Teen Choice díjjal jutalmazták munkáját. Emelett már számtalan szerepet kapott egész estés filmekben és idén már több mozifilben is láthattuk, legutóbb például a Várandósok című vígjátékban.

chace_crawford

A magánéletben

A People 2009-ben „A nyár legszexibb agglegényének” választotta, de valószínűleg nem a hétköznapi szettjeinek köszönhetően kapta meg ezt az elismerést. Chace ugyanis úgy öltözködik, mint bármelyik vele egykorú srác. Esküszik a farmer-póló-dzseki hármasra, amit gyakran egy baseball sapkával vagy napszemüveggel egészít ki. A vörös szőnyegen azonban kifogástalan a megjelenése, drapp, szürke vagy fekete öltönyeit általában fehér inggel, ritkán pólóval viseli. Fontos alkalmakra azonban a nyakkendő is elengedhetetlen kiegészítője.

magánélet

alapdarab

Stílusa

Chace saját bevallása szerint hálás a sorozatnak, hiszen nemcsak az általa alakított Nate Arcibald stílusa kifogástalan, de a színész a sorozat óta a hétköznapokon is többet foglalkozik a megjelenésével, sőt kedvenc tervezője is van, Ralph Lauren személyében. A képernyőn és hivatalos eseményekkor, díjátadókon, premiereken, mindig kifogástalanul fest időtálló darabjaiban és személyre szabott öltönyeiben. A sorozatban farmeres-inges tiniként debütált, de ahogy szerepe egyre komolyodott, úgy természetesen ruhatárát is ehhez igazították és mára egy nyakkendős-öltönyös Nate Archibald mosolyog ránk vissza a képernyőről. Legegyszerűbb trükkje az időtlen darabok és színek párosítása, aminek köszönhetően ruhatára mindig trendi marad.

115629-800w

stílusa