Chanel 2012 ősz- Mesebeli sminkek

A Chanel „új évjáratát”, azaz az őszit mesebeli sminkek jellemzik. Mit is jelent ez? Jeges ezüstös tekint és puha rózsaszín arc és ajkak, mindez egyszerre. Első hallásra talán furán hathat, de nézzétek meg a képeket!

Amikor találkozik a csajos csillogás, a haute couture és a luxus, akkor egy rendhagyó füstös szem és rózsaszín arc kombináció az eredmény. Szokatlan lenne? Vagy ez lesz az új trend? A Chanel kreatív igazgatója, Peter Philips úgy fogalmazott, hogy valami újként jelenik meg a régi, egy kis plusszal.

A tekintet ugyanolyan lányos marad mivel lágy arc, csillogó szemek és harmatos bőr társul hozzá. Az erőteljességét az ezüst és fekete adja, a szemhéj és a cukorrózsaszín arc versenyzik a középpontba kerülésért, de ez valami újat ad, valami merészet, modernt és egy tökéletes smink repertoárt ez év őszére.

A modellek kaptak bőrhidratáló szérumot azért, hogy a make-up tovább tartson és fenntartsa természetes ragyogását. Philip kicsit a megszokottnál nagyobb hangsúlyt fektetett a pirosítóra, hogy magasabb arccsont illúzióját keltse. A Chanel modelljei puha, fémes, füstös szemeket kaptak, aminek van egy ezüstös-kékes hatása, de nyugodtan használható más fémes árnyalatokkal is. Szóval, ha van kedvetek kipróbálhattok több variációt. De feltétlen győződjetek meg arról, hogy a szemhéjpúder nem túl csillogó-e. Philipék a Chanel Ombre Essentielle  palettát használták. Ajánlott egy fémes árnyalatú ezüst, bronz vagy arany szín használata. Egy vastag szemceruzát válasszatok a felső részhez, valamint a vízvonalhoz, mert ezek ellensúlyozzák a fémes árnyalatú szemhéjfestéket. A kifutón a Le Stylo Yeux vízálló  szemceruzát használták.Tipp : Ha ügyes vagy, használj folyékony vagy krém alapú szemceruzát és egy vízállót a vízpartra.

Tökéletes befejezésként pedig semleges árnyalatú ajkakat javalottak ehhez a sminkhez. Ezek az üde rózsaszín színek, adnak kontrasztot a szemekhez viszonyítva. Jelen esetben a Rouge Allure rúzst az Evanescente  kenték  a modellek ajkaira. Nektek, hogy tetszik?

Képek forrása: http://www.fashionising.com/beauty/b–chanel-couture-makeup-how-to-27090.html