Chiara Ferragni legjobb szettjei

Ki is lehetne aktuálisabb sztárcsajszi, mint a várandósságát bejelentő Chiara? Szuper stílusérzékéből van mit tanulnunk nekünk is, ezért összegyűjtöttük a legmenőbb szettjeit.

Mindenféle trendnek helye van a ruhatárában, ezért bárki is szeretne tőle inspirálódni, mindenképpen fog olyan outfiteket találni, amelyek közel állnak hozzá. Azért hozzátesszük, hogy nem egy hétköznapi, “lány a szomszéd házból” típus jellemző a ruháira, de mégis hordhatóak!

Éljenek a retró darabok!

Amelyek ráadásul napjainkban is elég merészen jelen vannak a divatban. A magasított derekú, koptatott farmerszoknya reneszánszát éli, míg a zenekaros pólók sosem mentek ki igazán a divatból. A kettő együtt? Egy vagány, de csajos szett, amelyet tovább fokozott a táskaválasztással is.

cfr

Viselj pinket!

Ahogyan láthatjátok, a szett önmagában egy átlagos, monokróm outfit lenne. De csak lenne, mert Chiara felkapott rá egy feltűnő, erős pink műszőrme kabátot és máris olyan, mintha a legmenőbb stylist csapat állította volna össze a szettet! A kiegészítőket egy ilyen merész választásnál nem kell túlzásba vinni, ezt ő is tudja, ezért csak táskát és napszemüveget vitt magával.

cfr2

Őszi díva

Már biztosan mindenkinél előkerültek a garbók, amelyek igencsak visszafogott megjelenést adnak. Nem akarsz uncsi lenni? Hát viselj hozzá egy menő bőr vagy lakk szoknyát, a szetted máris átfordul egy bevállalós dívára jellemző outfitté! Vastag harisnyával simán bevállalható a nagyobb hidegekben is.

cf3

New York utcáin

Na nem biztos, hogy ott készült a kép, de ez a szett éppen olyan, mintha a Gossip Girl béli Serena választotta volna, nemde? Nőies, de nem túlzottan, tobzódnak a kiegészítők és mégsem sok! A kalap ilyenkor kitűnő választás, mert védi a hideg ellen a fejbőrt, na meg nagyon stílusos fejfedő is. A hatalmas sál és az oxford cipő plusz pont!

cfr3

Azok a térd fölé érő csizmák…

… minden szettet, még a legunalmasabbat is képesek feldobni. Itt van például Chiara outfitje, amit egy letisztult, szürke kötött ruha és bohém kardigán ad, de felhúzott hozzá egy szürkés-barna, a táskához is illő velúr csizmát és máris kész a tökéletesen megkomponált szett. Tanulság? Mindenki vegyen egy ilyen lábbelit!

cfr4

Elsa hercegnő

Ha eseményekről van szó, előbújik ám a 100 %-ban nőies oldala! Ez a légiesen könnyed jég kék ruha, a leheletnyi csipkével, egyszerűen fantasztikus. Lágy esése miatt olyan, mintha egy tündérre szabták volna, a mell és váll környékén azért mégis történik némi izgalom. Szőke hajával pedig éppen úgy fest Chiara ebben a pompás ruhában, mint Elsa!

cfr5

Mi megmondtuk, van mit ellesni tőle, így szemezgessetek az Instagram profilján is!

A képek forrása: Pinterest