Chrissy Teigen és John Legend legszebb pillanatai

Azt hiszem az ő párosuk nem kapott még akkora hírverést, amekkorát kellene, mert számunkra ők A Pár Hollywood berkein belül, nem pedig azok, akiket a bulvárlapok álompárként emlegetnek.

Így ebben a cikkben róluk olvashattok szerelmes sztorikat, érdekességeket és hozzuk a legjobb képeket is, hogy megismerjétek a mi kedvenc párosunkat!

cj1

1. A modell és az énekes 2007-ben találkoztak, amikor John castingot tartott a Stereo című videóklipjéhez. A szerepet természetesen meg is kapta Chrissy, így ekkor indult az ő történetük.

2. John azt mondta, azért szeretett bele a gyönyörű modellbe, mert nagyon elmések és okosak voltak az üzenetei. Mi szívesen elolvasnánk ezeket a régi sms-eket!

3. Chrissy 7 évet várt, mire John végre megkérte a kezét. Az énekes biztosra ment, de úgy tűnik, nem tévedett, amikor feltette a nagy kérdést! Egyébként bizonytalan volt, hogy igent mond-e kedvese, ugyanis előtte összekaptak azon, hogy csak egy szakácskönyvet és egy crock-pot edényt vett Chrissy-nek karácsonyra.

cj24. Az esküvőt Olaszországban, a Comói-tónál tartották, mert állításuk szerint itt estek szerelembe. Chrissy akkor azt kívánta, hogy egyszer John vegye majd feleségül és lám, a kívánsága teljesült!

cj3

5. Chrissy egyik legkedvesebb emléke, amikor Mexikóban a parton vacsoráztak, romantikus körülmények között és eközben az is elhangzott, hogy John szerint túl vékony a szemöldöke. Imádjuk!

6. Első közös gyermekük 2016. április 14-én született és a Luna Simone nevet kapta. John nemrégiben elmondta, hogy már tervezik a második gyermeküket, aki biztosan olyan szép lesz, mint a kis Luna!

cj4

7. A legszebb, közönség előtt megélt pillanatuk/pillanataik egyértelműen egy klipben kaptak helyet. Az All of me című dal a legszerelmesebb dallamokkal íródott, így nem is csoda, hogy Chrissy elsírta magát, amint meghallotta ezt a gyönyörű szerelmi vallomást. A klipet muszáj minden alkalommal nézni is, gyönyörűek benne! Fun fact, hogy a videót is a Comói-tónál forgatták, hogy visszatérjenek közös helyükre és a rendező is az volt, aki 2007-ben a Stereo dal klipjénél!

8. John egyszer megpróbált szakítani Chrissy-vel, de ő egész egyszerűen nemet mondott és inkább segített férjének túllendülni a nehézségein. Mi ez, ha nem igaz szerelem?

cj5

9. Chrissy egyik dédelgetett álma volt, hogy megvalósíthassa szerelmével a Pókember fimből ismert ikonikus, fejjel lefelé elcsattanó csókot. Nos, egy műsorban ezt is kipipálhatta és szerintünk nagyon cuki ez a kívánság!

cj6

9. Kedvenc tényünk, hogy a vörös szőnyegen mindig mosolyognak, kedvesek és elbűvölőek, sugárzik róluk a szerelem és öröm látni, ahogy egymásra néznek vagy éppen viccelődnek.

10. A kis Luna már túl van első baseball meccsén, ahová a család igazi cukiság-bombaként érkezett, ugyanis egyforma pólókat viseltek erre az alkalomra. Hát nem imádni valóak?

cj12

+1: Szeretnek összepasszoló napszemüvegeket viselni, nem volt ez másképp egy tenisz meccsen sem, de időnként belebotlani egy-egy ilyen fotóba. Szerintünk édes szokás!

cj13

Ugye, hogy mennyire helyesek együtt? Mi reméljük, hogy még sok éven át tart szerelmük és rengeteg szerelmes fotót és videót nézhetünk meg tőlük!