Christopher Kane Resort kollekció Pre-Spring 2013

Kövezzetek meg, de engem nem győzött meg ez a munka. Személy szerint nem fedeztem fel benne túlcsorduló kreativitásra utaló jeleket, sem az anyagok használatát, sem mintájukat illetően. Esetleg a egy-egy ruha szabása az, ami megmenti ezt a kollekciót a totális bukástól. De még egyszer hangsúlyozom, ez csak az én véleményem.

 

Ami először kiverte a biztosítékot nálam, az az otromba szandál. Könyörgöm, neee! Elnézést mindenkitől, de kisgyermekes anyukákon lehet ilyeneket látni játszótereken, amiről nekem mindig az jut eszembe, hogy “Ó, istenkém, ne hagyd, hogy én is ilyen legyek!”

christopher-kane-resort-pre-spring-20132

A második, amin megakadt a szemem, sajnos negatív érzelmek társaságában, a hátizsákokon megtalálható nagy, műanyag csat. Értem én, hogy újítani kell, és meglepő dolgokat is fel kell használni a remélt siker érdekében, de ez azt hiszem jelen esetben nem jött össze.

Talán a 7-8-os trapézos nadrágot meg sem kellene említenem, a formátlan, zsákszerű ing mellett, ahogy a régi Barbie-ruhákra emlékeztető farmerruhát sem.

Igen, a vizezett-vérnarancsos-limonádészínnek már több köze van az idei- és várhatóan ugye a 2013-mas- trendhez, ahogy a csipkének is, de…szóval, hát…nemár…

Íme még néhány kép…

 

Összességében nekem csalódást okozott ez a kollekció, de ha Nektek tetszett, cáfoljatok meg kommentben :)