Color Blocking Trend: Narancs és Pink

Már tavaly nagyon divatos volt a Color Blocking, de akkor még kevesen merészkedtek ezt a tCOLORBLOCKING2rendet követni. A lényege az élénk, ellentétes színek keverése egy outfiten belül. Most a pink-narancs párost emelném ki, hiszen ezek igazi nyári, vidám színek. A melegebb hónapokra kiváló befektetés néhány ruhadarab és kiegészítő beszerzése ebben a színduóban. Már rengeteg divatüzletben kaphatóak olyan darabok, melyek ebből a két árnyalatból állnak. Ez lehet ruha, cipő, kiegészítő, tulajdonképpen bármi. Amire viszont vigyázni kell, hogy ne legyenek apró mintásak, a legjobb ha egyszerű szabású fazonokat választunk, fodor, strassz és egyéb dísz nélkül. Így mehetünk csak biztosra, hogy amit összeválogattunk, nem túl sok és giccses.


Egy pink-narancs tónusú cipővel bármikor feldobhatjuk esetleg unalmas öltözetünket. De akár egy már színes ruházathoz is kitűnően passzol. S ha ezt a trendet nézzük, akkor pedig értelemszerűen mind a kettőnek ebben a két árnyalatban kell pompáznia, ami hihetetlen divatos és eszméletlenül jól néz ki.

Ha az élénk ruha netán túl sok, kiegészítőkből is választhatjuk ezt a színösszeállítást. A cipőkön kívül még egy ilyen színes táska is kulcsdarabja lehet nyári gardróbodnak, legyen az pink, narancs vagy mindkettő egyszerre. A nagy nyakláncok ultra trendi kiegészítők ebben az évben, ebből is választhatod ezt a árnyalatot.

Idén a sminkben is nyugodt szívvel viselhetjük ezt a két színt. Ahogyan Milly bemutatóján is, láthatjuk, elég egy neonpink rúzs és egy élénk narancssárga körömlakk. A szemek pedig visszafogottak, csak egy spirál és kész. Vagy a másik variáció, hogy a szemek harmonizálnak a körmökkel, a száj pedig natúr.


A sztárok is szívesen viselik ezeket az élénk árnyalatokat, tőlük is leshetünk néhány trükköt, hogyan is hangolják össze ezt a két színt.

Stephanie Pratt a vörös szőnyegre visszafogott, nude kiegészítőkkel párosította ruháit. Jessica Alba szintén natúr kiegészítőket választott a hosszú, elegánsabb ruhájához.


Rihanna pedig hozta a formáját. Magas derekú répanaci (még a színe is) és egy fukszia cropped top, ami szintén egy trendi fazon és azzal színben harmonizáló rúzs. Kiegészítőknek ő is inkább natúrabb árnyalatokat választott, nem vitt az outfitbe más élénk vonalat. Persze a piros haja így is még kihívóbbá teszi a megjelenését.


És akkor lássuk az elérhető pink és narancs színben pompázó ruhákat és cipőket:

A H&M-ben ezeket a Color-Blocking-trendet követő szépségeket lehet kapni, melyek még az idei másik nagy slágernek is megfelelnek, ezek ugyanis kendőruhák.

A ZARA-ban színes blézerekre és farmerekre lelhetünk:

pinkpink

 

 

 

 

 

 

 

Szerencsére számtalan lehetőségünk van arra, hogy ennek a trendnek megfelelő cipőt vásároljunk, ráadásul jobbnál jobbakat találhatunk normál árkategóriás cipőüzletekben is.

Balra egy Reno, jobbra pedig egy Jeffrey Campbell (Humanic) cipő

 

 

 

 

 

 

 

És végül egy Humanic cipellő és táska:

Ezeket a ruhákat és kiegészítőket hordhatjátok fehérrel vagy feketével mert tompítják az élénk tónusokat. Ha viszont bevállalósak vagytok, viseljétek őket más színes holmikkal, mert most minden árnyalatot felhasználhatsz. Csak tartsátok be, hogy három, maximum négy szín legyen egyszerre rajtatok. Utóbbi esetben a negyedik valami kis felületű kiegészítő, pl. egy vékony öv legyen. Az öltözéket pedig egy élénk rúzzsal koronázzátok meg és indulhattok is! :)