Csilli-villi ajkak: Manhattan és IsaDora kollekció

Ha ragyogó, fénylő ajkakra vágyunk, nem kell sokáig keresgélni, ugyanis a Manhattan és az IsaDora megtervezte nekünk csodálatos termékeit, melyek tökéletesen passzolnak a nyári trendekhez. Mindkét márka fényes eredményt ígér, ami sokunknak előnyös, ugyanis optikailag nagyítja az ajkakat.

Legyen szó pinkről, barackszínről, korallról vagy nude-ról, a két kollekcióval minden színt elérhetünk, amit az ember nyárra és persze tavaszra kívánhat. Előbb lássuk a Manhattan Kiss Couture limitált kollekcióját!

A Kiss Couture trendkiadás a Manhattan-től hihetetlen szépre sikeredett. Bájos nyári színek, csillogás, krémes állag, jól kenhető formula. Ezek jellemzik a széria rúzsait. Öt gyönyörű szín közül választhatunk…

A szájfények varázslatos kinézete a képek láttán már most rabul ejtett, egyszerűen csodaszépek! Intenzív fényűek, kristálypigmenteket tartalmaznak, ráadásul ragadásmentesek, így a ragyogó kinézethez egy kényelmes viselet társul.

 

És végül az IsaDora rúzskollekcióját láthatjátok, ami a Jelly Kiss Shine nevet kapta.

Összesen négyféle vidám árnyalattal készülnek erre a szezonra, melyek szintén fényes hatásúak, ezek pedig a halvány rózsaszín, barack, pink és korall. Nagyon praktikusak, szájfény sem kell rájuk és reggel meg különösen jól jönnek ezek a kedvfokozó színek. :)

Az IsaDora termékeket a Douglas üzletekben keressétek!