Csipke és neon – Hogyan hordjuk együtt?

Már kívülről fújjuk a 2012-es nyár slágereit, ami az öltözködést illeti, szóval mégis miért ne keverhetnénk őket? Most megmutatjuk neked hogyan hord az idei nyár két legdivatosabb elemét: a csipkét és a neon színeket együtt.

Csipke és neon: két nem összeillő darabról van szó, hiszen a csipke kislányos, romantikus és visszafogott, míg a neon harsány, és minden tekintetet magára vonz. A kettőt keverve mégis nagyon különleges szettek születhetnek. Nézzétek!

1.) Csipke alul, neon felül
A csipkesortok remekül mutatnak egy neon színű felsővel, főként inggel. Így egy romantikus összeállítást kapunk, egy kis merész neon töréssel, melyhez már csak a kiegészítőket kell ügyesen megválogatni. Ellenben a csipke rövidnadrágoknál még a vásárlásukkor ügyeljünk, hogy ne legyen átlátszó, és ugye már említenünk sem kell, hogy a fehérneműválasztásra sem árt figyelni, különben oda az egész. Csipke szoknyát is bátran hordjatok! Ebben a szettben a nadrágot egyszerűen fel is válthatná egy bájos csipkés szoknya.

csipkeneon3

 

2.) Csipke felül, neon alul
Neon színű nadrágot vagy szoknyát idén nyáron olyan könnyű beszerezni, mint cukrot egy élelmiszerüzletben, tehát ne féljetek ezektől a neon ruhadaraboktól. Az első szett egy nyári meleg napon állná meg a helyét, a második pedig kellemes időben. A csipkés kis kabátot egy csipkés blézerrel is helyettesítheted a hűvösebb napokon. Mi EZT a Stradivarius darabot ajánljuk, mely 3 színbe is kapható, ráadásul most leárazva.

csipkeneon1

LACE AND NEON II.

 

3.) Csipkés ruha + neon kiegészítőkű
Egy fehér csipkés ruha önmagában kicsit unalmas lenne, ezért a neon kiegészítők tökéletesek hozzá, legyen szó ékszerekről, táskáról vagy akár cipőről. Több arany ékszer is nagyot dobhat az összhatáson.

 

LACE AND NEON IV.

 

4.) Neon ruha + csipkés kiegészítők
Egy neon színű ruha valljuk be elég merész választás, (habár fazontól függ) ezért nappalra inkább ne hordjuk, viszont a mi szettünk egy visszafogott, semmiképp sem tolakodó összeállítás, mely a hétköznapokon is megállja a helyét. Csipkés kiegészítőket azért nem könnyű találni, kivétel ékszereket. Akár saját magunk is készíthetünk csipkés bizsukat, gondoljunk csak egy masnis csipkés nyakláncra, amely tényleg nem igényel nagy kézügyességet.

LACE AND NEON V.

 

+1) Csipke és neon egymáson
Ez az, aminek a viselésével nagyon vigyázni kell, mert egy szempillantás alatt közönségesnek tűnhet. Egy neon ruhadarab már magában is igencsak feltűnő, nem hogy még csipkés is legyen, ezért feketével vagy fehérrel való viselése az ésszerű és helyes. Képzeljünk csak el a szettben lévő szoknyát egy pink felsővel… :) Ilyen könnyen el lehet rontani. A mi szettünk egy nappali összeállítás, amely lehet, hogy sokaknak túl feketének tűnhet, de nyugodtan meg lehet törni fehérrel és aki kedveli az ékszereket még azokkal is játszadozhat.

LACE AND NEON VI.

 

Reméljük, hogy többek kedvét is meghoztuk ezzel a cikkel a csipke és neon együtt hordásához. Nos, nektek ez hogy tetszik? :)