Delka bag az új őrület

Az ötlet, hogy táska tervezésre hivatott, már régóta nem hagyta nyugodni Adél gondolatait, mely 2015 –ben végre saját márka elindításában öltött formát. Egedi Adél, aki divat és stílustervezést tanult, Delka bag néven kezdte el önálló táska márkáját építeni. A táska jellegzetessége, formavilága geometrikus, letisztult. Igazán praktikus és casual viselet. Időtálló, limitált darabok, melyek nagyon könnyen kombinálhatóak a mindennapi és az alkalmi outfit-ekhez egyaránt.

designer: Adél Egedi
photo: Márk Szalay
hair: Pál Kiss , Close
make up: Eszter Galambos
stylist : Zsófi Novák
model: Zsófi Novák, Andre Weber

Mindössze fél év telt el az indulás óta, és máris nagy népszerűségnek örvend a márka, ugyanis 2170 követővel rendelkezik. A márka alakulása és annak menedzsmentje, aktualizálása, és korszerűsítése mind Egedi Adél kezében összpontosul. Egyedül gondoskodik a tervezésen át, a gyártástól, egészen a táska átadatásáig mindenről. Ennek a szívvel lélekkel való hozzáállásnak köszönheti a kirobbanó sikerét. Nagy figyelmet fordít a személyességre, mind a közösségi tereken, mind a közvetlen kapcsolattartás során.

Folyamatos entitásokkal és eseményekkel igyekszik a vásárló közönség eléjárulni. Épp most is 2 nagy projekttel készül, amely a nemsoká debütáló webshopjához kapcsolódik, illetve a tavaszi nyári kollekciójához. Annyit azért elárult, hogy reklámfilmet forgattak, amely ebben a “műfajban” ritkaságnak számít. Ízelítő gyanánt néhány werk fotó:

designer: Adél Egedi
hair: Pál Kiss, Close
makeup: Eszter Galambos
makeup assistant: Ramóna Anna Ármos
model: Zsófia Novák, Eszter Nikolett Józsa
stylist: Zsófia Novák
Advertising agency : FreshMental Production

A táskák, már 3 üzletben megtalálhatóak, olyan multibrand shopokban, mint a Monofashion shop, Wonderlab vagy a Csendes- A Pesti Szatócs, de ahogy azt már említettem, személyes átvételre is van mód. Továbbá, amit fontos kiemelni, hogy igényre lehet szabni a táskánkat, (nem mintha nem lenne minden forma és méret készleten) természetesen abból az anyag erőforrásokból, melyekkel dolgozik.

designer: Adél Egedi
photo: Márk Szalay
hair: Pál Kiss , Close
make up: Eszter Galambos
stylist : Zsófi Novák
model: Zsófi Novák

Organikus anyag felhasználás jellemzi. Különleges bútortextilből, textilbőrből illetve, bőrbőlkészülnek. Kényelmes viselet, ami bármelyik korosztálynak, bármikor könnyedén beilleszthető a mindennapjaiba. Kiemelt hangsúlyt fektetett a kényelemfaktorra, ami a tornazsákoknál figyelhető meg a legjobban, a csúsztatható vállpánttal, annak érdekében, hogy a madzag ne dörzsölje hordás közben a vállakat. A táskák minden alkotó eleme magyar gyártású, kizárólag kézi megmunkálással előállított termékekből készül. A magyar dizájner piacon a magyar termékek eszmei hozzáadott értékét növeli.

kész kampánykép reklámfilm1

A márka folyamatosan bővül minden tekintetben, úgyhogy aki még nem ismeri, itt az idő, hogy lépést tartson az aktualitásokkal Érdemes figyelemmel kísérni milyen újdonságokkal készül, illetve milyen kitelepüléseken vesz részt. Itt helyben zsákmányolhattok magatoknak

Ti is egy darabot, mi biztosan fogunk!

végére

https://www.facebook.com/delkabag
https://www.instagram.com/delkabag
http://delkabag.tumblr.com

A cikket írta: Both Zsuzsanna