Designer tornacipők a láthatáron!

Rengeteg világszerte ismert designert ismerünk, többnyire mindegyikük külön-külön stílust képvisel. Mindegyikőjüknek van legalább egy jellegzetes vonása, amely az adott divatház kreációin visszaköszön.

Az elmúlt évtizedekben senki sem gondolta volna, hogy egyszer lesznek designerek által tervezett tornacipők súlyos összegekért, és hogy nem csak a sportos márkák fogják őket forgalmazni. Mutatjuk az idei év kreációit, ti felismeritek benne a tervező stílusjegyeit?

CHANEL

Mint ismert: Chanel nem a sportosságáról lett ismert, hanem inkább az egyszerű eleganciáról és a nők ruhatárának teljes átváltoztatásáról.  Természetesen az idők változnak és ezzel a tervezők is tisztában vannak, ezért a hagyományos stílust követve behoztak egy új irányzatot. Ezek a tornacipők még mindig nem a sportosságot képviselik, hanem a laza eleganciát, viszont nagyon nagy kedveltségre tett szert az elmúlt pár évben.

Louis Vuitton

A Vuitton divatház régóta képviseli az elegánsabb, a semmiféleképpen nem edzésre való tornacipők tervezését. Viszont idén úgy döntöttek, hogy ha máshogy nem is, de legalább külsőre picit sportosabbá teszik a terméket. A sportos külső nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenki tetszését elnyeri, főleg akkor nem ha ennyire extra stílust találnak. Egyáltalán nem mondhatóak egyszerű daraboknak, az áruk is ezt bizonyítja, valószínűleg csak egy bizonyos rétegnek fogja elnyerni a tetszését. Persze azért egyszerűbb variációikat is meghagyták azoknak, akik ennyit nem kockáztatnak egy trend kedvéért.

GUCCI

Az egyik legprofibb tornacipőtervező márka. Nagyon sok embernek legalább egy ikonikus darabjuk tetszik és a saját kollekciójukban szeretnék látni. Csakhogy 2018-ban egy teljesen új irány felé fordult a Gucci is: ezúttal két új irányban mozdultak el, mind a kettő bevállalósnak nevezhető, sőt az egyik kizárólag  csak a kifutóra való.  Mindenki eldöntheti, hogy mit szeretne képviselni, és erre mi egy kis bemutatót adunk a legendás Gucci tornacipőkből:

Alexander McQueen

Ezekről elég annyit mondani, hogy minden nő álma! Nagyon kényelmesnek tűnő mindennapi tornacipő, ami valószinűleg jó befektetés, mivel ilyen egyszerű stílus mindig elfér egy igazi nő kollekciójában.

Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ez is egy fajta művészet és nem feltétlenül igyekeznek mindennapra hordhatóvá vagy egyszerű ember szemének tetszővé tenni a termékeket. Nekünk érdekesek, lehet, hogy egyeseknek nem túl szimpatikusak, mások viszont több ezer dollárokat hagynak ott értük. Mindenki véleménye és stílusa számít. Ez jelenti a divatot!