Divatos hajszínek tavaszra

A legtöbb nő figyel a külsejére és tisztában van vele, hogy mennyire fontos egy jól választott frizura. Ha már unod a természetes hajszíned vagy a tavalyi trend alapján befestett hajad, akkor lehet ez a cikk közben kapsz ihletet a változásra.

Világos szőke, sötét hajtővel

Ez a trend már nagyon régóta uralkodik a nők viágában. Gyönyörű megjelenést ad a viselőjének, és a lenőtt hajszínnel sem kell bajlódni minden második hónapban. Ha ezt a hajszínt szeretnénk elérni, a fodrászunknak hozzuk fel a bayalage technikát és máris tudni fogja mit szeretnénk.  Persze ezt meglehet tenni nagyon sötét barnával fent és világosabb végekkel is, de a sztárok körében inkább a szőke lett a befutó.

photo from: https://www.pinterest.com/pin/451415562643536616/

Méz szőke

Szőke a kedvenc hajszíned, de már unod a régi, legegyszerűbb boltban is megvásárolható színt? Akkor ez az igazi választás számodra. Gyönyörű és különleges hajszín, ami a napon csak úgy tündököl.

photo from: https://www.pinterest.com/pin/447474912967137519/

Platina szőke

Ez lehet nem tetszik mindenkinek, mivel nem egy mindennapi hajviselet. Többnyire a nagyon bevállalós nőknek tudjuk ajánlani. Viszont, ha egyszer megtetszik az biztos, hogy örök szerelem lesz. A hátránya pedig az, hogy aki megválna tőle az is nehezen tud.

photo from: https://www.pinterest.com/pin/AU91NCtvk5Xp9BZiQDmbqyMzd-CHqV1Yr-3sJq24hKdseYmtPM1mYwM/

Vörösréz szőke

Ez a hajszín professzionális nevén szőke, de többnyire mi mindannyian vörösnek gondoljuk.  Nagyon szépen áll a világos bőrű nőknek, mivel a vörösréz szín nem ad plusz pirosságot az arcnak. Nagyon jó példa erre Isla Fisher, aki ezzel a hajszínnel csak úgy tündököl, és senki se mondaná meg róla, hogy nem ez a természetes hajszíne.

photo from: https://www.pinterest.com/pin/17170042312578103/

Visszafogott vörös

A vörös hajszínt nehéz természetesre megcsinálni, mivel sokan a pirost és a vöröset egy napon emlegetik. Aki természetesen szeretne mutatni inkább a világos vöröshajszínek között nézzen számának megfelelőt. Egy könnyed trükk a természetes hajszín eléréséhez az, hogy ne az egész hajunk fessük be vörösre, hanem barna alapra támaszkodva tegyük ezt.

photo from: https://www.pinterest.com/pin/354658539399513176/

Akkor térjünk is át a legtermészetesebb hajszínre, ami nem más mint a barna. Persze, ha egy férfit kérdezünk nem lát különbséget két barna szín között, de mi nagyon is meg tudjuk különböztetni őket.

Mogyoróbarna

A mogyoróbarna az egyik legtermészetesebb szín, ami nagyon sok nőnél festés nélül is előforduló hajszín. Mindenkinek tökéletes, aki természetes kisugárzást szeretne, és nem a legbevállalósabb a hajszínválasztás terén.

photo from: https://www.pinterest.com/pin/264093965629558304/

Karamell barna

Nagyon sok nő meg szeretné hagyni a saját természetes hajszínét vagy csak azt akarja, hogy inkább az domináljon. Sötétbarna hajszínű nőknek ez nagyon jó trükk, hogy kicsit világosítani tudjanak a színükön. Ebben az a legjobb, hogy csak a hajvégekkel játszanak a legtöbb esetben, és így könnyen meg tudunk válni a festett részektől.

photo from: https://www.pinterest.com/pin/362539838743093891/

Sötét barna

 A sötét barna, már annyira hasonlít a feketéhez, hogy megtéveszt nagyon sok embert. Abban jobb ez a szín, hogy közel sem roncsolja annyira a hajat, mint egy fekete hajkorona és bármely pillanatban tudunk rajta világosítani.

photo from: https://www.pinterest.com/pin/302656037451132338/

Reméljük posztunk segítségével, ha nem is a hajfestés mellett döntetek, de legalább megkedvelitek a saját természetes hajszíneteket. Viszont, ha mégis az ecsetre voksoltok, éljetek a lehtőségekkel és nem kell félni, minden lépést lehet korrigálni.