DIY, avagy csináld magad! – Pólópulcsi

Személy szerint odavagyok az ilyen felsőkért – csónaknyak, stílusosan laza szabás. Főleg, ha nincs rajta rengeteg díszítés, akkor ezerféleképpen lehet variálni és változtatni a stílusát különböző kiegészítőkkel, és mondjuk koktél party kivételével szinte bárhova fel lehet venni.

Azt már csak zárójelesen jegyezném meg, ha hosszabb szabású testvéreit ősszel/télen harisnyával és bakanccsal párosítjuk egyszerűen mennyei öltözetet kapunk- mind viseletre, mind látványra. Nos tehát visszatérve: ha tovább olvastok, mutatok nektek egy filléres megoldást, hogy az első hűvösebb napokon már ilyen szettben flangálhassatok!

Saját ötleteiteket is elküldhetitek képekkel az orsi@fashionfave.com-ra! :)

SANY0328j

Amire szükséged lesz:

– nagyméretű póló (L, XL, XXL… igény szerint)

– varrógép (vagy tű és cérna valamint némi kézügyesség)

 

 

Sajnos részletes leírást nem találtam, csak néhány képet, angol felirattal, így ahhoz adok némi fordítást, valamint van egy video, amit ide kattintva tekinthettek meg. (Szerintem így már akár nyelvtudás hiányában is érthető, de ha kell további segítség, forduljatok hozzám nyugodtan :) )

1. Az ujjakat vágd formára enyhén oldalirányban alul és felül is

2. A nyakrészét vágd csónaknyakúra

3. Az oldalát vágd egy kissé ívesre

Picnik co,mnllage

4. A vágások mentén varrd össze az anyagot, illetve a póló alján kétoldalt gyűrött hatásúra szegd.

Picnik collsssage2

Meg is vagyunk, ha mindent jól csináltál, valahogy így kell festenie:

PicMonkey Collage

 

SANY0328j

Tetszett? Nem tetszett? Van jobb ötleted? Írd meg, küldd el, mutasd meg! Elkészítetted, és büszkélkednél vele? Instagramon jelöld: #fashionfave :)