Dolgok, amik nem hiányozhatnak a strandtáskádból

Nem érdemes leírni, hogy strandra bikinit, papucsot, törülközőt, napszemüveget vigyünk, de arról már érdemesebb szót ejteni, hogy még mik azok, amik nem hiányozhatnak az alapfelszerelésen túl.

Sokan úgy vannak vele, hogy ha bekenik magukat naptejjel, akkor nem barnulnak. Tévedés! Használata mellett szintén barnulunk, ráadásul elkerülhetjük azt, hogy esetleg másnap vörösen kelljen megjelennünk valahol. Ha mégis tartunk attól, hogy a barnaság elkerül minket, akkor szerezzünk be egy barnítót tartalmazó naptejet!

NIVEA Packshots

Vízzel, illetve gyümölccsel érdemes felszerelkezni, amit egy hűtőtáskában tarthatunk, hogy megőrizzük a hűvösségét, és bármikor felfrissülhessünk. Ezzel elkerülhető, hogy feleslegesen költsünk a strand büféjében, ahol valószínűleg ötszörös árszorzót alkalmaznak

plastic-bottled-waterAssorted fruit

Úgy gondolom, hogy a bepakolásnál nem mindenkinek jut eszébe zsebkendőt, illetve kézfertőtlenítőt betenni a táskába. Az előbbit nem kell magyarázni, hogy miért. Az utóbbi meg jól jön, ha esetleg a strand mosdójában kifogyott a szappan, de mi mégis szeretnénk tisztán tudni a kezünket.

hs

ZewaSoftisAromathera4plyb

Érdemes egy neszesszert is összerakni, amibe tusfürdőt, hajgumit, fésűt, csatot teszünk, emellett pedig egy alap sminkfelszerelést is bedobhatunk: színezett hidratálókrém, korrektor, szempillaspirál, krémpirosító (ami jó arcra, illetve szájra is), így ha esetleg hirtelenjében egy randira kéne rohannod, akkor sem kell hanyagolnod a sminkelést!

clinique1