Édes falatok Valentin-napra

Nem feltétlenül ünnepli mindenki szigorúan a Valentin-napot, hiszen sokan nem szeretik a “kötelező ünnepeket”. Ajándékozás ide vagy oda, azért egy kis finomsággal érdemes kedveskedni szívünk választottjának, hiszen mikor, ha nem ilyenkor a legédesebb a meglepetés?

Tényleg nem hiába mondják azt, hogy egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Ennek fejében fogd ezt a cikket, költözz be a konyhába egy kis időre, és alkoss valami olyat, amitől aztán odáig lesz majd a párod a szerelmes összebújós estén. Ezekhez az ötletekhez nem kell különösebb kézügyesség, szóval vígan el tudod készíteni őket akkor is, ha nem vagy az a tipikus konyhatündér. A lényeg úgyis az lesz, hogy a legőszintébb szeretettel készítetted el a kis meglepetésed.

bfa15b8ec716f37e882b313ca3bab8b3

Szerelmes muffinok

Ez az a sütemény, aminek csak az alapját kell kikeresned az interneten, onnantól kezdve pedig már csak a fantáziádra van bízva a végeredmény. Hamar ki lehet keverni a tésztát, és sütni sem kell túl sokáig, szóval ezt tényleg lehet szeretnie annak is, aki nem a sütő mellett toporog hétvégente. Belesüthetsz apró szerelmes üzeneteket is a finomságokba, kedvesed biztos értékelné például, ha olyan dolgokat írnál rá, mi mindent tehet veled ezen az estén. Átalakíthatod cupcake-szerűre is, amit aztán egy kis dekor szívvel kell megszórni, és voilá, kész is a szerelmes sütemény!

a-box-of-6-cupcakes

Gyümölcsnyárs szív alakú gyümölcsökből

Ha életed szerelme nem rajong az édes falatokért, viszont fontos számára az egészség, akkor minden bizonnyal értékelni fogja, ha az ő kedvében járva pepecselsz egy kicsit a gyümölcsökkel. Tálalj mellé egy kis mézet, nutellát, vagy joghurtos mártogatóst. Istenien néznek ki, jót tesznek a testnek, és még a sütőt sem kell bekapcsolni hozzá.

394b7a1e1126644c9d53c3e80e94d7bd--valentines-day-party-valentines-day-fruit-ideas

Kinder Bueno torta

Ez a fotó fájni fog azoknak, akik épp a diétájuk kellős közepette vannak…Kihagyhatatlannak éreztük azonban megmutatni azt a tortát, amivel biztos, hogy istennő leszel a párod szemében! Nem kell hozzá más, csak egy egyszerű piskóta, amit szépen lekensz csokiréteggel, utána pedig megpakolod minden földi jóval. A határ a csillagos ég, semmi sem lesz túlzó, ha a végeredmény ehhez hasonló.

6b5e81688a69f59b09b48d2a3909d4fb

Szív alakú protein palacsinta

Természetesen gondolunk azokra is, akik tényleg szigorúan veszik a diétát, és nem nagyon ismernek más opciót esténként a protein poron és a túrón kívül. Életed szerelme biztosan nagyra fogja értékelni, ha olyan figyelmes vagy, hogy protein palacsintával kedveskedsz neki a meghitt estén. Egy szív alakú sütemény forma segítségével pedig igazán szerelmessé varázsolhatod ezt a fehérjében gazdag vacsorát.

high-protein-oatmeal-pancakes-heart-shaped-valentines-day-featured

A képek forrása: Pinterest