Egy márka, ami mögött több van egy kitalált koncepciónál!

Kálomista-Könczöl Alexandra egyike azon kevés magyar tervezőknek, aki nemcsak hangzatos üzeneteket szeretne átadni vásárlóinak, hanem alázatos hozzáállásával ragyogja be a hazai divatvilágot. Pozitív személyisége átjárja márkáját, a Nagea kollekcióit, így az életet és egy csippetnyi varázst rejt magában.

Alexa elárulta, hogy a Nagea alapvetően meghatározott célközönségnek készíti ruháit, de természetesen bárkit örömmel fogad a nemrég nyílt Sandava Stúdióban, ahol a márka egyes darabjai személyesen is megtekinthetők és igény szerint fel is lehet próbálni. A Nagea azokat a feltűnő egyéniségeket szeretné megszólítani, akik a hétköznapok során a bátorságot, az akaraterőt képviselik. Azokat a nőket, akik mernek tenni az álmaikért, akik kilépnek a szürke hétköznapokból és a terveik megvalósításába fektetett energiát merik viselni is.

JuJu.JUC_3703

A fotót készítette: Kovács JuJu

A beszélgetés során az is kiderült, hogy pozitív személyisége átjárja üzletpolitikai nézeteit is, miszerint a tudásmegosztás szellemiségében törekszik rá, hogy a stúdióban megtalálható tervezőket segítse, akár úgy is, hogy felhívja figyelmüket a márkakommunikáció kihívásaira, valamint tanácsot ad a tervezőknek, hogyan és mit lenne érdemes kiemelni a márkájukkal kapcsolatban.

Üzenet szempontjából a hazai piac egyik legkülönlegesebb brand-jéhez van szerencsénk, mivel a realista életfelfogástól elrugaszkodva az űrbe kalauzol el minket. A Sci-fi és jelmeztervezés világa ihlette ruhák, mind anyag, mind színvilágában is az űrruhákat kívánja felidézni, miközben egy-egy társadalmi problémára hivatott felhívni a figyelmet. A Nagea védjegyévé vált kék szín is arra utal, hogy az a nő, aki a ruhát viseli, a tenni akarás jegyében öltözködik, miközben életszemléletével inspirálja környezetét. A korábban megjelent kampányfotókon szereplő fiatal model is ezt erősíti történetével. Magával ragadó volt hallgatni, hogy egy fiatal, 17 éves lányban mekkora erő lakozik, lelkierejével a Nagea márka hiteles képviselőjévé vált.

_MG_7473

A fotót készítette: Mihalik Nikolett

A jövőre nézve annyit biztosan tudhatunk, hogy érkezik a tavaszi kollekció, ami Atlantisz varázslatos világát fogja felidézni. Meglepő lehet az űrből hirtelen a tenger mélyére vándorolni, de Alexa itt is a segítségünkre sietett és elmesélte, hogy pontosan mit is szeretne ezzel mondani. Atlantisz az elsüllyedt város, ami tele van titkokkal és felfedezetlen kincsekkel, pontosan, mint az a nő, aki arra készül, hogy felfedezze magát és a világot. A kollekció egyfajta jövőbe mutatás, miközben szorosan kapcsolódunk a természethez, vagyis az a nő, aki azonosulni szeretne a Nagea értékeivel, nemcsak a dinamikát és a tettre készséget vállalja fel, hanem egyfajta természethez kapcsolódást is. Legyen az az űr nagysága vagy a tenger mélysége, mindig van mit felfedezni, mindig van valami a jövőben, ami előrevisz a megkezdett úton.

A jól összerakott koncepció és a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. A Vogue Italia online felületén is sikert aratott a márka egy kampányfotója, ami a tavalyi évben bemutatott kapszulakollekció része volt. A kép önmagáért beszél, való igaz, hogy minőségét tekintve is megérdemli a kiemelkedő figyelmet, amit Katona Tamás készített el.

Katona_Tamas

A fotót készítette: Katona Tamás

2019-ben elérkeztünk oda, hogy a hazai márkák a klisék helyett különleges tartalommal, egyedi tervezéssel és kiemelkedően fontos üzenetekkel kínálják a fogyasztókat. A Sandava Stúdióba érve érezni lehetett, hogy különleges helyre tévedtünk, de ez az érzés csak akkor kristályosodott ki, amikor Alexa mesélni kezdte a történetét. A stúdió izgalmas programjairól a Sandava Stúdió Facebook oldalán értesülhetsz: https://www.facebook.com/sandavastudio/

Nagea Facebook oldala: https://www.facebook.com/nagefashion/