Elegancia szürkében – Outfit Ágótól

Elegancia szürkében – amivel egy nő sosem tévedhet – akármilyen alkalomról is legyen szó.

Talán kicsit személyessé teszi a kijelentést az, hogy az egyik kedvenc színem a szürke, beleértve az összes árnyalatát, hiszen ez képes arra, hogy eleganciát, letisztultságot, illetve komolyságot sugalljon, ugyanakkor a megfelelő formákkal és árnyalatokkal párosítva lehetővé teszi a vagány, fiatalos stílus megjelenését is.

A szürke szövetkabát varázsa

Elsőként egy olyan outfitet választottam, amit a következő kifejezéssel tudnék a lehető legegyszerűbben bemutatni: „egyszerű és nagyszerű”. Az egészen basic fekete, hosszú ujjú ruhára, ami igen sokszor alapja lehet a mindennapi és a különleges öltözéknek is, mint az egyik kedvenc ruhadarabomra építettem. A megjelenésnek az eleganciáját és határozottságát viszont egyértelműen a világosszürke, hosszú, szövetkabátom kölcsönzi. Mondanom sem kell, hogy mikor a kabátválasztásra kerül a sor, a legtöbbször ő nyer. Véleményem szerint egy lehetőleg világosszürke színben tündöklő szövetkabát minden nőnek kötelező elem a ruhatárába. A darabot később kedv szerint elegáns és ugyanakkor sportos, laza stílussal is kényelmesen lehet kombinálni.

_DSC4060-Edit

_DSC4238_DSC4098

_DSC4139

 

A look nőiességét a kedvenc térd feletti, vagy ahogyan ismerjük, az „over-the-knee” csizmámmal szerettem volna megadni, ami ráadásul magasított sarkú. Hölgyeim, mindenkit biztosíthatok a felől, hogy ez a csizma egy akármilyen kifinomult dress-szel párosítva, bárhol bárkire megteheti a kívánt hatást! :)

A kiegészítők szintén gondosan lettek kiválogatva, a szetthez az egyik kedvenc órámat viselem, aminek a színei tökéletesen passzolnak az outfit többi részéhez.

_DSC4184

_DSC4341-Edit

_DSC4160

A táskán található key-holdert, ami mostanában kezdett el hódítani a divat világában, pedig az egyik legkedveltebb designeremtől kaptam. Úgy gondolom, hogy egy egyszerű sima táskát (ami a legtöbbünk esetében fekete színű is) a legkreatívabb módon egy csodaszép, figyelemfelkeltő key-holderrel lehet feldobni, amit szintén kedv szerint lehet kiválasztani.


Napszemüveg – Mango
Ruha – Zara
Szövetkabát – Orsay
Táska – Parfois
Keyholder – Marie Anne Design
Óra – Mockberg