Elegáns kontyok szentestére

Karácsonykor mindenki egy kicsit ünnepibb, elegánsabb oldalát igyekszik mutatni, persze magához mérten. Nagyon fontos eleme az ünnepi looknak a frizura, hiszen elég szembetűnő helyen van!

Ha elegáns, visszafogott hajviseletet szeretnénk, általában a kontyokra szavazunk. Éppen ezért biztosan mindenki előtte már a bevált verzióit, hát mi most segítünk, hogy mit és hogyan készíts el. Amire biztosan szükséged lesz hozzájuk, az a hullámcsat, hajgumi és egy erős tartást adó hajlakk.

Egy kis csavarral

Hosszabb, dúsabb hajból mutat igazán, hiszen úgy adja vissza gyönyörűen a konty szépségét. Indítsd egy laza fonattal a tarkódon, majd az így kapott copfot tekerd és húzd át önmagán. Rögzítsd kellő hullámcsattal és indulhatsz is!

Francia konty

A régi, jól bevált, igazán stílusos nők ihlette frizura! Van egy remek hírem, sokkal egyszerűbb, mint azt mindig is gondoltuk! Tényleg egyetlen csavarásról van csak szó, aztán némi hullámcsat alkalmazásáról és készen is van az ikonikus frizura. Én biztosan kipróbálom idén!

Bálozóknak

Ha az ünnepek idején egy igazán elegáns gálára vagy bálra vagy hivatalos, akkor mindenképpen ezt válaszd. Nem csak azért trükkös, mert pofon egyszerű, hanem azért is, mert úgy tűnhet majd, hogy hosszú és dús a hajad! Készíts három copfot, majd lesd el a többit a videóból!

Klasszikus

A fejtetőre elkészített frizura mindig jó választás, mert bárhogyan is kreálod meg, mindig elegánsan mutat majd. Készítheted lazán, szorosan, fonatokkal és köves csatokkal díszítve – attól függ, milyen a ruhád vagy az alkalom. Az alap copfot készítsd minél magasabban a fejtetőn, annál szebben látszik majd szemből is a hajviseleted. Jó hír, hogy rövidebb hajból is szépen kivitelezhető, csak kicsit több csatot és lakkot igényel majd.

Fonott

A fonatok évek óta töretlen sikernek örvendenek, ezért ebből a válogatásból sem maradhat ki legalább egy ilyen frizura. Ez a szimpla fejtető konty felturbózott változata, így sokkal mutatósabb is. Viszont egyáltalán nem nehéz elkészíteni, az alapját a parketta fonás adja, csak itt mindig a copfból adunk hozzá plusz tincset a meglévő háromhoz. Bonyolultnak tűnik, de miután megnézted a videót, rögtön érteni fogod!

Valósítsátok meg valamelyik szentestére vagy az azt követő ebédre, biztosan gyönyörűek lesztek majd és olyan elegánsak, amilyet az ünnep megkíván.