Élj egészségesen, mint Alexis Ren!

Alexis Ren egy Instagram modell, aki a baba arcával és nagyon szép alakjával lett híres. Egészséges táplálkozás, sok edzés és az internet segítségével, már azt lehet mondani, hogy teljes mértékben az a munkája, amit a legjobban szeret.

Mindenek előtt tudni kell azt, hogy a koplalás nem megoldás a súlyvesztésre, és csak még nagyobb bajt hozunk a nyakunkra, mint a nem egészséges táplálkozással.

photo from: https://www.pinterest.com/pin/379639443575442610/

Akkor kezdjük is a táplálkozásával: sok ételt zár ki az életéből, amit nem tart egészségesnek. Ilyen például a kenyér és minden gluténnel rendelkező dolog és a gyorsételek. Nem fogyaszt vörös húsokat és semmi szénsavas üdítőt, sem alkoholt. Persze annak ellenére fogyaszt más fajta húst, de azt is megszabott mennyiségben. Hanyagolja a cukrot, annak csak a természetes formáit preferálja, mint, amit a gyümölcsökben találhatunk. Ha már ennyit beszéltünk arról, hogy miket nem enged meg magának, nézzük meg azt is, hogy mi mindent szeret enni. Alexis nagyon sok salátát fogyaszt különböző öntetekkel, nyers magvakat ( mandula, mogyoró, stb.) és még a vegán burgert is kedveli. Amit édesség és nassolni való helyet fogyaszt az az alma mogyorókrémmel és a banános fagyi, ami igazából friss banán és mandulatej összeturmixolva és lefagyasztva. Szívesen fogyaszt avokádót és kelkáposzta chipszet. Ami az étrendjét kiegészíti és a sportolásnak köszönhetően bevisz a szervezetébe az a protein, természetesen csak a vegán protein jöhet szóba nála. Attól, hogy valaki egészségesen táplálkozik attól ugyanúgy szereti az apró finomságokat, és náluk is előfordulnak azok a bizonyos napok amikor úgy táplálkoznak, mint akiknek nincs szigorú étrendjük.

photo from: https://www.pinterest.com/pin/563935184580808986/

Nem csak egészséges étkezés fontos számára, hanem a mozgás is. Így hát ő heti ötször-hatszor is eljár edzeni. Általában minden reggel jógázik. Nagyon szeret futni és pilates órákra járni. Ritkán használ súlyzókat, mivel nem szeretné azt, hogy szélesedjen vagy túlságosan felerősödjenek a karjai, inkább az egészséges alak híve. Bokszolni és hegyet mászni is szokott. Ami neki a segítségére volt az alakját illetően az a 11 év balettozás, ami nagyon szép alakot tud varázsolni.

 

Nagyon fontos, hogy egyensúlyban legyen az edzés és az étrendünk, úgy biztosan nem fogunk rossz útra térni. Ha nem is akarunk Alexis Ren alakot ez biztos mindenkinek jól jön, nem kell rögtön átváltoztatni az életünket és a szokásainkat, elég apró lépésekben. Vonjuk ki először a kenyeret, a cukrokat és edzzünk minden nap. 10 perc nem sok az életünkből, viszont a testünk később még megköszöni.