Ella for Fashionfave by Gergely Orosz

Szokásunkhoz híven, ismét egy új editorial sorozattal jelentkezünk, ezúttal az orosz származású Eleonora segítségével. A képeken próbáltuk a természetességet hangsúlyozni, de lássuk mit nyilatkoznak a csapat egyes tagjai.

EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_01

Horváth Csilla – MUA: A Szépség, a lágyság és harmónia megteremtése érdekében a test, a lélek és a szellem összehangolásával igyekeztem megalkotni a sminket, a nude variations sorozat által inspirálva. A szettek közötti finom módosítások legfőképp a higlightolásban és a textúrafinomításokban mutatkoztak meg. Melindát megerősítve, én is úgy érzem, nagyon élvezetes csapatmunkában volt részem, a smink önmagában ugyanis nem elég, ha nem adja hozzá minden részt vevő a saját kreativitását és tehetségét. Hiszem, hogy így válik egy fotózás igazi alkotássá.

 

EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_02

 

Tilly Barbara – style: A legfontosabb a nude vonal követése volt. Ezért színekben a visszafogottabb pasztell, és a púder vonal volt domináns. Anyagokban is ehhez idomulván lágy esésű, pliszírozott selyem, vagy az egyik szettnél egy abszolút romantikus hangulatú horgolt darab látható. Ékszerekben egy enyhébb kontrasztot alkalmazván az óaranyat választottam, hisz fotón inkább ez a mutatós. A gyönyörű helyszín csak ráerősített a hangulatra, ezért úgy gondoltam, hogy még természetközelibb képeket kaptunk azáltal, hogy a ruha nem mindenhol takarja a modell testét. A sminkben, a hajban és az utómunkában is abszolút megjelent ez az összhang, mindenki egyaránt erősítette és segítette a másik munkáját, és ezáltal lett igazán teljes az összhatás.

EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_03

 

Winter Melinda – frizura: A koncepció ezt kívánta meg. – Lágy természetesség volt számomra a hangsúly és mint utólag a modelltől megtudtam, nagyon örült ennek a stílusnak, hiszen eddigi fotózásai során más stílusokkal dolgoztak. Az adott körülményeket és a helyszínt is beleszámítva igyekeztem az összhangot szem előtt tartani, amit úgy érzek sikerült is elérnem, bár ehhez elengedhetetlen volt a profi csapatmunka!

EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_04

 

Orosz Gergely – fotó: Igazán könnyű dolgom volt, hiszen az egész csapat nagyszerű és egyben profi munkát végzett, és a helyszínválasztás is kivállóra sikerült. A legnagyobb gondot a nyers képekből a legjobbak kiválasztása okozta, hiszen rengeteg jó kép készült, amelyek szinte már önmagukban is publikálhatóak lettek volna. Természetesen némi utómunkát így is alkalmaztam, a tónusok lágyítását, színek finomítását, hogy azok mind-mind összhangban legyenek a kiindulási témánkkal. A végeredmény úgy érzem, hogy magáért beszél, de ezt inkább mindenki döntse el a látottak alapján.

 

EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_05 EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_06 EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_07 EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_08 EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_09 EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_10 EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_11 EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_12 EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_13 EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_14 EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_15 EllaforFashionfavebyGergelyOrosz_16

Ella for Fashionfave

mua: Horváth Csilla
style: Tilly Barbara
hair: Winter Melinda
photo: Orosz Gergely
Eleonora K @zoommodels