Eltitkolt terhességek

A gólyahír mindig hatalmas boldogsággal tölti el a szíveket, nincs ez másképp kedvenc sztárjaink körében sem. Ennek ellenére mostanság az a divat – ha lehet így fogalmazni -, hogy a lehető legnagyobb titokban tartsák a terhességet. Azokat a celebmamikat vesszük most górcső alá, akiknek várandóssága megdöbbentette az egész világot!

Kylie Jenner

Talán a legnagyobb meglepetést – eddig – a Jenner-lány okozta, aki 9 hónapon keresztül titokban tudta tartani várandósságát. Természetesen repkedtek pletykák arról, hogy Kylie pocakjában egy új Élet növekszik, de megerősítés híján elültek ezek a szóbeszédek.

stormiiiiiiiii🖤

14.4m Likes, 853k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “stormiiiiiiiii🖤”

Minden elismerésünk az övé, hiszen a 16. héttől kezdve általában már látszódik, ha valaki terhes, ugyanis ekkor kezd el észrevehetően gömbölyödni a leendő anyuka hasa. A siker érdekében Kylie kimondottan figyelt arra, hogy ettől a bűvös dátumtól kezdve csak és kizárólag bő ruhákban és/vagy melltől felfelé szerepeljen a fotókon, melyeket megosztott különböző közösségi oldalain. Valamint előszeretettel tett közzé számos “throwback” képet, nehogy a szemfüles rajongók összekombinálják a babavárós pletykákat a teljes alakos képek hiányával.

throwback 😍 Mary Jo is the perfect red @kyliecosmetics ♥️

5m Likes, 636.3k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “throwback 😍 Mary Jo is the perfect red @kyliecosmetics ♥️”

Kis megtévesztéssel ám, de nagyon furfangosan sikerült eltitkolni az egészet, így robbant a hír 2018. február 4-én, mikor a Jenner-lány először egy bocsánatkérő levéllel, majd egy szívmelengető videóval köszöntötte kislányát, Stormit a világunkban.

♥️

10.6m Likes, 617.3k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “♥️”

Karla Souza

A napokban robbant a hír, miszerint sokunk kedvenc Laurel Castillo-ja – a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozatból – életet adott kislányának 2018. április 19-én. Ahogy a várandósság egészét, úgy a kisbaba nevét továbbra is titok fedi.

God blessed us 🙏🏻 Dios nos bendijo.

883.7k Likes, 15.3k Comments – KARLA SOUZA (@karlasouza) on Instagram: “God blessed us 🙏🏻 Dios nos bendijo.”

Ahelyett, hogy eltűnt volna 9 hónapra a médiából, megadva így a lehetőséget a pletykáknak, Karla úgy kerülte el a lebukást, mint Kylie, hogy egyrészt csak melltől felfelé fotózkodott, vagy pedig okosan barátai mögé bújt a közös képeken. Emellett Instagram-oldalára a terhessége alatt sokszor másokról töltött fel képet, kiküszöbölve ezzel a titok felfedését.

A színésznő nem kért bocsánatot tettéért, mint Kylie – miért is kellene? -, csak egy sokatmondó képpel indította el azt a bizonyos lavinát, majd nem sokkal később a fentebb lévő képpel üdvözölte szeme fényét e világban.

So I have something to share with you guys 😉 Tengo algo que compartirles.

609.9k Likes, 6,186 Comments – KARLA SOUZA (@karlasouza) on Instagram: “So I have something to share with you guys 😉 Tengo algo que compartirles.”

Hazai példák

Ez a nagy titkolózás főként a tengeren túlon módi, itthon inkább csak addig húzzák-halasztják a bejelentést, amíg öltözködéssel el lehet takarni a kerekedni kezdő pocakot. Felesleges is lenne Magyarországon nagy erőfeszítéseket tenni azért, hogy 9 hónapig titokban tartsanak egy-egy várandósságot, hiszen ahhoz kicsi az országunk.

Szabó Zsófi 4 hónapig tartotta hét lakat alatt terhességét, majd Borzi Vivien fotósnak pózolt a büszke anyuka, megmutatva pocakját.

@szabozsofi @janoshaller @gabriellaparadi @vivienborziphotography @anitaheizer_makeup_artist #babyboy #babygirl #vivienborziphotography #kisbaba #pregnant #boyorgirl #szabozsofi #story #romantic #pregnant #vintagegarden #provence

3,260 Likes, 5 Comments – Borzi Vivien (@vivienborziphotography) on Instagram: “@szabozsofi @janoshaller @gabriellaparadi @vivienborziphotography @anitaheizer_makeup_artist…”

Decemberben pedig életet is adott első babájának, Kis Mendelnek. Az anyaság olykor terhes mindennapjait és a tüneményes kisfia gyerekkorát is végigkövethetjük a színésznő Instagram-oldalán.

Az Éjjel Nappal Budapest egykori Majája, Cséffalvay Dorka a 6. hónapban közölte az örömhírt Instagramon, mindezt egy irtó cuki családi képpel megtéve:

dorka
instagram: @dorkacseffalvay

Később Dorka is modellt állt kerekedő hasával Hovánszky Máté fotósnak …

@dorkacseffalvay @zolilla #maternity #beauty #beutiful #photography #pragnant #canon #light #natural #blonde

190 Likes, 3 Comments – Máté Hovánszky (@matesphotographyhungary) on Instagram: “@dorkacseffalvay @zolilla #maternity #beauty #beutiful #photography #pragnant #canon #light…”

… és februárban világra jött Párkai Zorka Blanka. A Párkai-család nem szeretné, ha kislányuk máris rivaldafénybe kerülne, ezért csak titokzatos képeket osztanak meg közösségi oldalaikon a szemük fényéről, de mi így is elolvadunk egy-egy babalábikós képtől!

Borzi Vivien sztárfotós a hónap elején jelentette be a gólyahírt egy nem éppen szokványos Insta-fotóval:

Kisbabánk lesz! 😍🍼🤰🏽#pregnant

5,850 Likes, 137 Comments – Vivien Borzi -photographer (@vivienborzi) on Instagram: “Kisbabánk lesz! 😍🍼🤰🏽#pregnant”

Nem tudni még, hogy milyen nemű a csöppség, valamint arról sincs információnk, hogy hányadik hónapban járhat a boldog anyuka. Ennek ellenére együtt örülünk a sztármamival és sok boldogságot kívánunk nekik!

#pregnant #cherryblossom 👨‍👩‍👧

6,802 Likes, 71 Comments – Vivien Borzi -photographer (@vivienborzi) on Instagram: “#pregnant #cherryblossom 👨‍👩‍👧”