Elviselni a szerelmed lánybarátait…de hogyan?

Miután egymásra találtok életed szerelmével, joggal gondolhatod, hogy nincs szüksége más lánybarátra rajtad kívül, viszont a gond akkor adódik, amikor az ismerettsége az adott lánnyal már az előtted levő időszakra visszanyúlik.

Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Tudnivaló, hogy mi nők nem nagyon tudjuk elviselni más nőnemű jelenlétét a szeretett férfi körül, viszont ilyen helyzetben csak magad alatt vágod a fát, ha próbálod tőle távoltartani életed párját. A szituáció hosszas elemzést igényel. Első lépés:

Csekkold le a közösségi médiában!

Na nem azért, hogy a barátnőiddel ki tudjátok elemezni milyen töredezettek a hajvégei és mennyire nincs szépérzéke, hanem azért, hogy kapj róla egy képet. Manapság már nagyon sokat elárul rólunk a digitális lábnyomunk, reménykedjünk benne, hogy sok adatot oszt meg nyilvánosan. Ha pedig zárt körű a fiókja, akkor pedig akkor jön el a te időd, ha párod leugrik a boltba vagy tusolni, viszont ilyenkor ne feledd el törölni az előzményeket.

Shocked Mean Girls GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Movie GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Második lépés: elemezz

Ha van neki is barátja, akkor valamivel könnyebb helyzetben vagy. Viszont ha éli a szinglik boldog életét, lesd meg milyen személyiségtípus: kihívó-e, szereti-e ha minden körülötte forog, insta-modellnek tartja-e magát, avagy visszafogottabb, van-e életcélja, stb. Bizony, ez mind kiderül egy ember Insta profilja alapján.

But Youre Like Really Pretty Mean Girls GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Movie GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Csináljatok közös programot!

Egyszer eljön az az idő, amikor be kell, hogy mutasson neki, jobb előbb ezen túlesni, mint később alapon adj neki egy esélyt, még az is előfordulhat, hogy jó fej, és te is kedvelni fogod! Ha sportrajongók vagytok akkor egy közös meccsnézésnél mi sem lehetne jobb program vagy egy közös reggeli/ebéd/sörözés is jó alkalom lehet.

Mean Girls Movie GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Mean Girls GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Figyeld meg a viselkedését!

Hogy hogyan viszonyul a párodhoz a jelenlétedben, ha egész végig arról beszél, hogy ők már milyen régóta ismerik egymást, és állandóan olyan közös sztorikat hoz fel, amelyek róluk szólnak, ezzel kizárva téged a beszélgetésből: akkor nem jó fej, egyáltalán nem az, és jogosan adhatsz hangot párod előtt az érzéseidnek, nem lesz túlzás.

Glaring Regina George GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Mean Girls GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Fókuszálj a kapcsolatodra!

Általában a férfiak akkor lépnek félre, amikor már valami nem úgy működik a kapcsolatban, ahogy kellene (vagy ha túl sokat isznak). Visszatérve az előző okra, a túlzott féltékenység és a semmiből csinált veszekedések nem tesznek túl jót egyik kapcsolatnak sem, szervezzetek közös programokat, és próbáljátok belőle kihozni a maximumot!

Regina George Kiss GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Kiss GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Reméljük a lépések végére a te lelked is megnyugszik, hogy nem egy csábító dominával van dolgod.

Végső esetben pedig egyszerűen meg kell bíznod a kapcsolatotokban, és természetesen a párodban is, ha pedig olyat csinál, amit nem kellene, akkor meg csak te jársz jól, hiszen jobb, ha előbb kiderül, milyen fából faragták!

A képek forrása: giphy.com