Emma Watson és érdekes stílusa

Emma Watson azon színésznők egyike, akik a nagyközönség előtt cseperedtek fel. Egy varázslóiskola tanoncaként ismerhette meg a világ igazán, azonban manapság több divatfórum is stílusikonként emlegeti a 22 éves színésznőt.

Emma szerencsés, hiszen gyönyörű arccal rendelkezik, így nem véletlen, hogy több stylist is kísérletezett már megjelenésével. Láthattuk gyönyörű hosszú loknikkal, fodros ruhákban, azonban láthattuk pár centis hajjal, zakóban is. Watson előszeretettel válogatta eddig stylistjait, melyről az októberi Glamour magazinban is szót ejtett!

“Úgy gondolom amilyen ízléssel rendelkezem, ahhoz mindenféleképp szükséges egy stylist. Fiatal koromban eléggé önmegvalósító életet éltem, szerettem extrémebbnél extrémebb összeállításokat hordani. Többször viccelődtek rajtam, hiszen a ruháim néha valóban viccesek voltak. – Pöttyös felsőt vettem fel, csíkos szoknyával, s térdzoknival – csak egy példát említettem. Most sem rendelkezem hatalmas divatérzékkel, így ma már szükségem van stylistra. Rosszul párosítom a dolgokat, de a bemutatókon nem jelenhetek meg abban, ami éppen kényelmes (például  egy Converse + miniruha párosításban). Egy stylistnak nehéz munkát kell végrehajtania, hiszen nem elég saját ízlése szerint felöltöztetni, úgy kell felöltöztetnie, hogy a végeredmény mindenkinek elnyerje tetszését. Nehéz munka!” – nyilatkozta a színésznő.

Az októberi Glamour új fotósorozatán természetesen a színésznő remekül fest. A képeken többek közt Alexander McQueen, Salvatore Ferragamo, Manolo Blahnik, s Marc Jacobs tervezéseket is visel. Az újság Szeptember 11-től kapható, világszerte!