Emmy-gála 2012 : az est királynői!

Ha TV-sorozat, akkor Emmy-díj. Ha díjátadó, akkor csillogás. Ha csillogás, akkor bizony lélegzetállító estélyi ruhák! Nem kérdés, az idei gálaest a színek, formák fényűző pompáját tárta a nagyközönség elé. Lássuk melyik celebritás ragyogott a legfényesebben a 64.”tévés Oscar” vörös szőnyegén! Nem lesz könnyű a választás…

 

Igazi csillagok

Napjainkban a sorozatszínészek legalább olyan nagy népszerűségnek örvendenek, mint a mozisztárok. Minden héten, vagy akár minden nap képernyőn lenni igazi kihívás, ami igazi tehetséget kíván mind a színészek, mind pedig a forgatókönyvírók, vagy rendezők részéről. Hosszú távon érdekfeszítővé, vagy szerethetővé tenni egy történetet, egy karaktert -ismerjük el- nem egyszerű feladat. S ennek értelmében, akit Emmy-díjra jelölnek, az borítékolhatja : A-listás sztárrá avanzsálták.

Bárhogyan is, de 2012-ben a sztárhölgyek stílszerűen a sárga színű ruhakölteményeikkel tették emlékezetessé a díjátadók összképét. Claire Danes (bal) sárga Lanvin ruhájában vette át a legjobb színésznőnek járó díjat a Homeland című sorozatban nyújtott alakításáért dráma kategóriában. Julianne Moore (jobb) pedig egy elképesztő Dior ruhában emelte az esemény fényét és nem mellesleg ő is díjazottként távozott az estéről.

Julie Bowen, Kaley Cuoco, és Leslie Mann (balról) szintén sárga ruhát választottak, de hármójuk közül csak Julie Bowen büszkélkedhet immár Emmy-díjjal.

Sárga ruhaköltemények

Tengerkék hableányok

Az estély másik slágerszíne a kék volt, s annak árnyalatai. Zooey Deschanel egy bájos Reem Acra ruhában, Julianne Hough pedig Georges Hobeika modellben vonult át a vörös szőnyegen.

tenger1 Collage

A lábvillantásról Heidi Klum és Maria Menounos gondoskodott, természetesen abszolút kifogástalan és elegáns stílusban.

tenger2

A latin temperamentumáról méltán híres Sofia Vergara az Ezeregyéjszaka meséit csempészte be az Emmy-díjátadóra egy csodaszép Zuhair Murad estélyivel. Hayden Panettiere pedig az indiai szárikhoz hasonlatos Marchesa ruhában pompázott.

tenger3 Collage

Lila extravagancia

Kelly Osbourne (balra) a tőle megszokott különc stílusban lila hajjal, és hozzáillő  Zac Posen  lila ruhában jelent meg, akárcsak Tina Fey (középen) egy Vivienne Westwood váll nélküli estélyiben. Ashley Judd (jobbra) Carolina Herreraban nyűgözte le a fotósok hadát.

lila

Fehér kicsit másképp

Nicole Kidman vasárnap este is gyönyörű volt, mint mindig. Emilia Clark , a Game of Thrones harcos “khaleesije” pedig -nincs jobb szó- elragadóan tündökölt egy Chanel estélyiben.

feher Collage

Az elegáns ezüst

Hollywoodi csillogás! Lucy Liu (Versace estélyiben) és Kerry Washington (Vivienne Westwood ruhában) csodásan festettek…

csillag Collage


…akárcsak a vénuszi alkatú Christina Hendricks és Kate Mara!

csillog2Collage

Csábító borvörös

A fiatal és tehetséges Kat Dennings, és Jena Malone egy-egy J.Mandel nagyestélyit választottak az alkalomhoz.

Borvörös csodák

Julia Louis-Dreyfus (balra) Emmy-díjas színésznőként távozott a Nokia Theatreből . Mayim Bialik vörös ruhaválasztása szintén remeknek bizonyult.

Borvörös csodák 2.

 

…és akik nem választottak jól

Stylistok és gyönyörű ruhák ide, vagy oda, néha valami nem passzol. Általában a nő a ruhához, vagy a ruha nőhöz. Ez lehetett a gond Lena Dunham választásával (Prada) és Elizabeth Moss Dolce&Gabbana ruhájával. Sebaj lányok, majd jövőre!

worse Collage