Epres Panni a magyar Sarah Jessica Parker

Epres Panni manöken és reklámarc, arról nem is beszélve, hogy Benedek Tibor felesége, ráadásul két gyermek édesanyja is. (Meg mérleg, mint én, és amióta egyszer az egyik szilveszteren egy idegen sráccal viccesen megdumáltuk, hogy “na igen, a mérlegek összetartanak másokkal szemben, de amúgy meg egyfajta távolság tartás van egymás irányába”, azóta valahogy csípem magunkat). Viszont most Epres Panni a lényeg, és hogy vajon mi a köze az Intimissimihez. Mitől Nő a Nő?

🙈 I AM SPEECHLESS… #eztmárnemlehetfokozni #nemalegjobbképem #deremegettakezem #példanőm #idol #icon #sjp 😉 #sarahjessicaparker #youmademyday 🙂 #verona #intimissimi #intimissimishow #nekemavilágonalegjobb #benedeknévagyok

14.5k Likes, 220 Comments – Epres Panni (@eprespanni) on Instagram: “🙈 I AM SPEECHLESS… #eztmárnemlehetfokozni #nemalegjobbképem #deremegettakezem #példanőm #idol…”

Sarah Jessica Parker most lett az Intimissimi nagykövete és reklámarca, meg minden egyéb. Ott volt a divatbemutatón is, és az ő bájával azt hiszem már a Szex és New York óta nem lehet vitatkozni. A kisugárzásában, a tartásában van a nőiessége; nem az a tipikus plázacica szépség, hanem egyfajta önazonosan természetes Nő. Aki engedi, hogy olyannak láttassa magát a külvilág felé, amilyen valójában. Nem játssza az eszét, nem visel mindennap más álarcot, és nem is szeretne másmilyennek feltűnni. Elfogadta, hogy olyan, amilyen.

Nálunk magyar szemmel pedig szerintem, Epres Panni hasonló személyiség. Nem egy kirakatban él, és nem is próbál ott élni. Persze, ha nézel vele egy interjút, akkor vannak olyan pillanatok, mikor azt érzed, most itt vacillál, hogy önmaga lehet-e vagy sem, de éppen ezért is szerethető. Hogy láthatod rajta a női döntésképtelenséget, a női erőt, a hibázásokat, vagy épp az anyaságot.

Egyikőjük sem fél kimutatni az érzelmeit. Mind a kettőjük a legmaximálisabb lehet mindenben, mégis törekedve arra a bizonyos egyensúlyra, ami a normális berkeken belül mozog. Megélik a nőt magukban, de ha kell, rácsapnak erős kézzel az asztalra.

Stripes and flowers: a super glamorous mix and match! {CLD794-PDL794-RID89L} #intimissimi #italianlingerie #SarahJessicaParker

16.1k Likes, 92 Comments – Intimissimi (@intimissimiofficial) on Instagram: “Stripes and flowers: a super glamorous mix and match! {CLD794-PDL794-RID89L} #intimissimi…”

Az Intimissimi nem választhatott volna jobban. Ez éppen az az olasz márka, ami a természetes Nőt jeleníti meg; az elegáns és a lazaság kettősségét, a kifinomultság lágyabbik keze.  Egy márka, ami akár láthatatlanul, de megmutatja, hogy a NŐ egyszerre erős és gyenge, s hogy ez mennyire nem szégyen.

Arra ösztönözz egy kicsit, és így még jobban, hogy ennyire önazonos és önelfogadó hírességet választott arcának a márka, hogy bármilyen hibád is van, képes vagy az előnyödre formálni. Egyszerűen csak fogadd el magadat úgy, ahogy vagy, mert nálad jobban senki sem szeretheti azt, aki te vagy.

Choose your style and if someone is judging you, just SMILE! @sarahjessicaparker {RI89SG-CLD1233-PDL1233} #intimissimi #italianlingerie #NoOneCanJudgeMe #SarahJessicaParker

16.8k Likes, 99 Comments – Intimissimi (@intimissimiofficial) on Instagram: “Choose your style and if someone is judging you, just SMILE! @sarahjessicaparker {RI89SG-…”

De lássuk a napokban a boltokba kerülő új ruházatot, s döntsétek el ti, hogy vajon tényleg Epres Panni a magyar SJP. Vajon kinek áll jobban?

And the beat goes on. Across 7th Ave, across the street or across the universe, my @intimissimiofficial fits the bill. X, SJ #intimissimi #travelstyle

188.8k Likes, 1,585 Comments – SJP (@sarahjessicaparker) on Instagram: “And the beat goes on. Across 7th Ave, across the street or across the universe, my…”

🌏 Mostantól csak ebben utazom🤩,a világon a legkényelmesebb…és csinos is🙃 @intimissimiofficial #reklám #totallook #intimissimi #italianlingerie #perfetto #imádokutazni #pipikkelis #akárhogyis #nemsokárakettesbenis 😉 #nekemavilágonalegjobb #benedeknévagyok

3,382 Likes, 56 Comments – Epres Panni (@eprespanni) on Instagram: “🌏 Mostantól csak ebben utazom🤩,a világon a legkényelmesebb…és csinos is🙃 @intimissimiofficial…”