Erre figyelj, ha lánybúcsút szervezel!

Sokan biztos most vagytok még benne a lánybúcsúk megszervezésében, de ha nem, akkor is jól jön egy kis kalauz, hiszen mindannyiunk életében eljön az a szakasz, mikor sorra kelnek el a meghódított szívű barátnőink.

Egy lánybúcsú megszervezése bizony hatalmas felelősség, hiszen egy nagyon kedves barátnőtök leánykorát szeretnétek közös erőkkel elbúcsúztatni úgy, hogy az számára örökké emlékezetes és felejthetetlen maradjon. Ő is biztos jócskán elfáradt már az esküvő okozta stresszben, szóval igazán ráfér egy jó kis kikapcsolódás, ugye? Néhány alapvető dolgot viszont a szervezéssel kapcsolatban is megéri betartani, így mindenki számára tökéletes lesz ez a nap, és valószínűleg életetek egyik legjobb bulijaként fogjátok emlegetni.

af029f257638e5e36dc40bedb770206f

Minden róla szóljon!

Ez az alapja az egésznek és ezt nem szabad elfelejteni mindaddig, amíg a menyasszony lánybúcsúja tart. Tök mindegy, hogy egyikőtöknek zűrös pasiügyei vannak épp, vagy szívóznak a munkahelyen nap mint nap: ezek a napok nem a panaszkodásért és mások élettörténetei miatt vannak, hanem a menyasszonyért! Sztorizgassatok közös emlékezetes pillanatokról, faggassátok az esküvőre való felkészülésről, érdeklődjetek, hogy érzi magát így az utolsó hetekben…A lényeg, hogy igazi hercegnőként érezze magát köztetek, és egyetlen pillanatban se tudja elfelejteni, mennyire fontos ő számotokra.

e1f019375a741d3db9816c047f6ea3c4

Ismerjétek őt!

Ez nagyon fontos, hiszen a feladatokat és az egész parti alapját erre kell építenetek. Ha egy kifinomult aráról van szó, akkor nem fog benzinkúton szélvédőt mosni, sem egy fővárosi buliban óvszert árulni idegeneknek. Muszáj felismerni azt is, vajon jó néven venné-e a táncosfiút élete nagy napja előtt? Lehet, hogy nektek hatalmas buli lenne, de neki lehet, hogy inkább megalázó, és nem érdemes belebonyolódni egy ilyen szituációba, mert egyáltalán nem jönne ki sem élményekkel telve, sem pedig boldogan ebből a szituációból. Ne kelljen kétezer lájkot gyűjtenie a közösségi oldalakon hogy férjhez mehessen, ha tudjátok róla, hogy szinte soha nem szokott posztolni semmit.  Azt nézzétek, mi passzol a személyiségéhez, és hol van a határa a poénoknak, amit még nagy szeretettel be tud fogadni, és később is mosolyogva fog rájuk visszagondolni.

2c4b8043a93e907c02d5ad49393f4436

Fontos a körítés is

Ami számára megható lesz az az, ha látja, hogy mennyit dolgoztatok a buli megszervezésével, és hogy szíveteket-lelketeket beleadva örömet próbáltatok neki szerezni. Készítsetek postai értesítőt, legyen meghívója a lánybúcsújára! Találjatok ki sok vicces feladatot, vonjátok be a leendő férjet, és játsszátok el a jól ismert vőlegény-ismereti tesztet vele! Valljuk be ritka, ha e nélkül telik el egy lánybúcsú, ráadásul egy kicsit mégiscsak ott lesz az az érzés neki, hogy a szerelme is hozzásegített ehhez a kis szórakozáshoz. Legyen oklevele a sikeres teljesítésről, díszítsétek fel őrült dolgokkal a helyszínt, és ne feledkezzetek meg az apró, akár saját kézzel készített (és aláírt) ajándékokról sem!

10ae7b1693b919eb12e8afb76e40f45a

Legyen meg az összhang köztetek is!

Hát igen, úgy nehéz jó bulit tartani, ha valakik egymásnak feszülnek egy korábbi sérelem miatt. Csináljatok közös csoportot, ahol bárki előállhat az ötleteivel, és közösen tudtok alakítani a feladatokon. Osszátok fel egymás között, kinek mi a teendője, ki felelős bizonyos dolgok beszerzéséért, ki szervezi a szállást, a fuvart, tehát legyen elosztva minden egyenlő mértékben. Így nem fog később, akár már pityókásabb állapotban előkerülni rosszallás, hiszen mindenki munkája benne lesz a szuper kis lánybúcsú megszervezésében.

60908c8c6c5deae5495e7fddca78cbf1

A képek forrása: Pinterest