Esküvőre mész? – Mutatjuk milyen táskát válassz

Biztosan mindenki tisztában van vele, hogy mit illik felvenni, és mit nem, ha az ember lánya esküvőre hivatalos. Na de mégis milyen táskát válasszunk a ruhánkhoz? Ebben segítünk nektek!

Akárhogy is döntesz ruha terén, azért hátizsákot mégsem illik felvenni, nehogy azt higgyék, hogy te akarod az összes maradék sütit hazavinni. Ilyenkor kisebb táskába pakoljuk a legfontosabb dolgokat, mint telefon, iratok, és persze papír zsebkendő, hogy legyen mivel felitatni az örömkönnyeket, mikor az ifjú pár örök hűséget fogad egymásnak. Ezeket a darabokat leteheted az asztalra, vagy felakaszthatod a szék támlájára, nem fog eldőlni a súly alatt. Lehet feltűnő, vagy klasszikus fekete, a lényeg, hogy komfortosan érezd magad vele.

Nézzük a fazonokat:

Clutch

Vannak, akik borítéktáskaként ismerik. Az egyik legelegánsabb táskatípus, bármilyen eseményre magaddal viheted, biztosan nem lősz mellé. Elég nagy ahhoz, hogy beleférjen minden apróság ( még a pasid telefonja, és a kocsikulcs is), és a kezedet is lefoglalod. Fotózásnál magad elé veheted, így könnyebben pózolhatsz, és ha szűkebb ruhában vagy, a nem kívánt redőket is el lehet vele takarni pocaktájékon. Választhatsz egyszínűt, vagy mintásat, a lényeg, hogy passzoljon a ruhád színéhet, és stílusához. Nagyon jól állnak a testhez simuló ruhákkal, és egy hangsúlyos gyűrűvel még inkább odavonzhatod a figyelmet.

Oldaltáska

Az idei év slágerei ezek a finom, könnyed kis oldaltáskák, amiket a mindennapokban is bátran lehet viselni, de egy megfelelő ruhával az esküvő sztárja lehetsz benne. ( Nyilván a menyasszony után). A legjobban romantikus outfittel mutatnak, a fodrok, és maxiruhák tökéletes kiegészítői lehetnek. Bátrabbak nem csak a vállukra dobhatják, de át is keresztezhetik, amivel csak még inkább kényelmesebb lesz az álldogálás, míg meg nem találja mindenki a helyét. Simán felteheted a szék támlájára, így az asztalon bőven marad hely a finom falatoknak, és italoknak. A legpraktikusabb fazon.

Klasszikus estélyi táska

Apró, kis pénztárcának tűnő darabok, amikbe tényleg csak a legfontosabb dolgok férnek bele. Ha elegánsan akarunk mutatkozni, akkor válasszunk olyat, ami tényleg csak épphogy elfér a kezünkben, és nincs rajta pánt. Inspirációként figyelhetjük a vörös szőnyeges eseményeket, de lentebb bemutatunk pár darabot, ami garantáltan nem hoz szégyenbe egy esküvőn sem. Ezek között találhatunk pár igen egyedi darabot. Ha szeretjük az eredeti, feltűnő kiegészítőket biztosan lesz olyan, amit be tudsz illeszteni a megjelenésedbe.

Egy esküvőn nem csak a ruhánkat, hanem a cipőnket és a táskánkat is körültekintően kell megválasztani, hiszen ha egyik nem passzol a másikhoz, akkor egyrészt kényelmetlenül érezhetjük magunkat, másrészt úgy tűnhetünk, mint aki találomra kikapkodott valamit a szekrényéből. A legfontosabb tehát, hogy a megjelenés harmóniában legyen.

A képek forrása: Pinterest