Estée Lauder Violet Underground Fall 2012 Sminkkollekció

Az Estée Lauder új kollekciójának darabjaival gyönyörű sminkeket készíthetünk bármilyen alkalomra. Káprázatos és mesés árnyalatokkal lep meg minket a márka idén ősszel is.

esteelaudervioletundergroundmakeup2012fallcoollection_thumb

A kollekció a Violet Underground nevet viseli, amely tökéletesen illik rá, hiszen valóban az ibolya színei jellemzik  legjobban a márka ezen limitált kiadását. A termékekben a luxus és a hétköznapiság ötvöződik, amitől igazán csodássá válik az összhatás.

esteelauderfall2012makeupvioletunderground_thumb

Estée Lauder Pure Color 5 Színű Szemhéjpúder Paletta

A paletta öt, jól pigmentált szemhéjpúdert tartalmaz. A mély lila, bíbor, halvány rózsaszín, fukszia és rózsaszín festékekkel drámai, de egyben szexi, csábító és titokzatos szemsminkeket készíthetünk.

Estée Lauder Pure Color Quick-Thick Szemhéjtus

A Punk Black nevezetű szemhéjtussal még inkább kiemelhetjük szemeinket, használatával precíz vonalakat érhetünk el.

Estée Lauder Sumptuous Extreme Szempillaspirál

A szemsminkünkből természetesen a szempillaspirál sem hiányozhat, hiszen ez teszi fel az i-re a pontot. Ezt az Estée Lauder is jól tudja, így megalkotta az Extreme Black-et, amivel igazán dússá és íveltté tehetjük pilláinkat.

esteelauderfall2012makeupvioletunderground2_thumb


Estée Lauder Pure Color Velvet Rúzs

Két vibráló árnyalatot kínálnak nekünk, amelyekkel a megfelelő végeredményt érhetjük el és megkoronázhatjuk a makeup-unkat. A Violet Crush és a Black Crisis remek partnerünk lesz egy-egy éjszakai party-n.

Estée Lauder Pure Szájfény

Hogy ajkaink még csábosabbak legyenek válasszuk a Rebellious Violet és a Chaotic Currant árnyalatokat. A siker garantált.
esteelauderfall2012makeupvioletunderground3_thumb
Estée Lauder Körömlakk

Kezeinkről se feledkeztek meg, így tíz vibráló körömlakk áll a rendelkezésünkre. Kedvünkre díszíthetjük körmeinket. A lakkok tartósságot és metálfényt ígérnek.

Én szívesen használnám ezeket a szépségeket a következő sminkem elkészítésénél.És Ti?