Európában is bemutatkozik a Skechers D’lites one piece

Végre Európába is megérkezik a Skechers legújabb, anime-inspirálta kollekciója, a One Piece, miután Ázsiából indulva Amerikában és Kanadában megkezdte hódító útját. A színekben gazdag kollekció a népszerű japán animációs sorozat, a “One Piece” vizuális világát egyesíti a lábbeliket gyártó vállalat egyik klasszikus modelljével, a Skechers D’Lites-szal.

photo from: https://www.google.com/search?q=skechers+one+piece+d+lites&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjl6pH7m_naAhWkyqYKHav1AHUQ_AUICigB&biw=1280&bih=579#imgrc=aRdcdIKR7OZaFM:

A több mint 20 éve futó, kultikus japán anime sorozat, a ” One Piece” és a klasszikus Skechers stílus találkozása hatalmas sikert aratott Dél-Koreában és Kínában, ahonnan az utóbbi években számtalan divathullám indult világkörüli útra. ” A világ stílusdiktátorai a keblükre ölelték a “chunky sneaker” trendet és vele együtt a Skechers D’Lites-ot, most pedig azt látjuk, hogy a Skechers X One Piece kollekció darabjai is kötelező kellékként jelennek meg a nagy divatmagazinok lapjain.”- mondta Michael Greenberg, a Skechers elnöke. “Ezért, bár a One Piece kollekciókat kizárólag Ázsiában terveztük forgalmazni, Amerika és Kanada után most Európában is bemutatkoznak, méghozzá egyszerre.” A kollekció darabjai több színösszeállításban elérhetőek, amelyek mind az animációs sorozat egy-egy karakterét idézik meg.

A Skechers két évtizeddel ezelőtt lett a “chunky sneaker” trend úttörője, amikor piacra bocsátotta legendás Skechers Energy és Stamina modelljeit. A stílus haladt a korral, és a vállalat 2007-ben bemutatta a Skechers D’Lites-ot, az első modellek légiesebb változatát.  A kollekció azóta is stabil és hűséges vásárlói bázissal büszkélkedhet világszerte, ám Ázsiában az utóbbi két évben különösképpen megnövekedett a népszerűsége. Tavaly, az első kollekció bemutatkozásának tizedik évfordulóján, a Skechers ismét újragondolta a formát, és egy még könnyedebb változattal rukkolt elő.

“A “chunky sneaker” stílus végigsöpört az európai kifutókon, és intenzív hatást gyakorol a divatvilágra.”- mondta Marvin Bernstein, a Skechers S.á.r.l. ügyvezetője. ” Ezért izgalmas lehetőség számunkra, hogy elhozhatjuk Európába a stílust megteremtő D’Lites és a legendás anime sorozat alkotóinak közös kollekcióját, ahol bizonyára szintén megtalálja trendkövető közönséget.”

A ” One Piece” anime sorozat Eiichiro Oda hasonló című manga képregénye alapján készült, amely máig a műfaj legnagyobb példányszámban eladott műve, világszerte 430 millió példánnyal. Az 1997-ben indult sorozat túl van több mint 800 epizódon és 15 mozifilmen, és generációkat átívelő rajongói tábornak örvend. Gyártójához, a Toei Animation stúdióhoz olyan legendás anime sorozatok kötődnek, mint a Dragon Ball, a Sailor Moon vagy a Digimon.

Reméljük, hogy olvasóinkank megtetszik ez az új kollekció, még ha nem is anime rajongók, és szert tesznek legalább egy pár cipőre, mivel nagy szó, hogy egészen Európáig elhozzák nekünk.