Extravagáns kiegészítők a legbátrabbaknak

Szeretnéd felhívni magadra a figyelmet? De nem tudod hogyan érhetnél el lehengerlő hatást? Megsúgjuk! A tökéletes összkép titka nem más, mint a megfelelő kiegészítő. Ékszerek, kalapok, cipők… Csupa apró dolog, mégis tagadhatatlanul vonzza még a legnagyobb divat “ellenállók” figyelmét is.

Ha nincs ötleted, mivel dobhatnád fel ruháid, válogass a feltűnőbbnél feltűnőbb kiegészítők közül! De vigyázz az arányokra, nehogy divatbaleset áldozata légy! Összeállításunkban adunk néhány tippet, hogyan lehetsz extravagáns úgy, hogy közben ne légy nevetséges.

Bőrkesztyű

Feltűnő, de mégis elegáns kiegészítőre vágysz? Akkor irány vásárolni. Szerezz be egy háromnegyedes bőrkesztyűt! Melegen tart és garantáltan felhívja a kósza tekintetek figyelmét. Nem mellesleg egy hozzá illő kabáttal, vagy ruhával te lehetsz az est sztárja. A bőr maszkulin hatását érdemes keverni egy lágyabb nőiesebb anyaggal. Talán elsőre szokatlannak tűnhet ez a kombináció, cserébe viszont extravagáns. Ügyeljünk arra, hogy a színek harmonizáljanak egymással.

 Kalap vs. kucsma

Van, aki az örök klasszikusra a kalapra esküszik, meg van, aki egy bohémabb társára a kucsmára. Tagadhatatlan bármelyiket is választod, megjelenésednek mindkettő egyedi karaktert ad. Egy hétköznapi utcai viseletet kétségkívül egyedivé tesz mindkét variáció. Ha szövetkabáttal, vagy bundával kombinálod, akkor pedig úgy fogsz kinézni, mint aki éppen a kifutóról sétált le. Te melyiket választanád inkább?

 A cipő

Carrie Bradshaw óta tudjuk, hogy a jól megválasztott cipő bizony életre kel a lábon. Legyen az magassarkú vagy lapos, hosszú szárú, vagy rövid. A cipő megmutatja az igazi egyéniséget. Ezért válassz mindig olyat, amiben jól érzed magad! Egy alacsonyabb talpúban is lehetsz szexi. Nincs is annál kiábrándítóbb, mint mikor valaki csetlik botlik egy magassarkúban. Játszhatsz a színekkel és a fazonokkal, ettől lesz egy lábbeli igazán extravagáns.

 Ékszerek

Felejtsd el a visszafogott konzervatív ékszereket! Minél nagyobb, minél több és színesebb annál feltűnőbb. Variálhatsz bátran a különböző stílusokkal. Keverd a hivalkodót az alig észrevehetővel, a gyöngyöt a fával, az ezüstöt az etno mintákkal. De választhatsz egy hangsúlyos darabot is. Érdemes beszerezni egy-két féldrágakővel díszített ékszert, hiszen gyönyörű színeikkel bármelyik szetted egyedi kiegészítőjévé válhatnak.

Konklúzió

A divat könnyedén változik, ezért ami egyik nap menőnek számít, pár nap múlva már nem biztos, hogy az lesz. Mindig arra törekedjünk, hogy a saját egyéniségünket juttassuk kifejezésére a divat által és ne fordítva! Extravagánsak lehetünk akkor is, ha élünk a kevesebb néha több elvével.

olivia-palermo-johannes-huebl-wedding-carolina-herrera-sweater_-ceremony-look-3