Fashion Video Festival 2012 divat rövidfilm pályázat

A 2012 november 8-10. között megrendezésre kerülő, immáron harmadik (a tavalyiról bővebben itt) évfordulóját ünneplő Fesztivál idén is, az előző évekhez hasonlóan, színes programsorozatot kínál és még annál sokkal többet, hiszen, ahogy megszokhattátok, minden évben megújulunk.

A fesztivál idei mottója: Alkémia/Kémia!


Helyszíne a Design Terminal és az Akvárium klub.
Egyedülálló kiállításokkal, izgalmas divat és business tematikájú konferenciával, Magyarországon eddig sohasem látott nemzetközi divatfilm vetítésekkel fűszerezzük a divatszakma és a divat rövidfilm mestereinek egyik legrangosabb versenyét. A nyitott divat rövidfilmes verseny versenyben nemzetközi koprodukciók, legfiatalabb kreatív mezőnytől a szakma jelenlegi éllovasain keresztül a nagy mesterekig, mindenki képviselteti magát. A nemzetközi és hazai szakmberekből álló zsűri, ahogyan az előző két évben, idén is az újszerű látásmódot, a kreatív koncepciót és a médium autentikus használatát díjazza. Idén az Akvárium klubbal közösen nagyszabású afterpartyt is szervezünk, amelyre a berlini electro-pop szcéna kultikus előadóját várjuk! Részletek hamarosan!

A pályázat leadási határidő: 2012. október 20.

Díjak:
Fődíj: FVF-Glamour díj (500.000 forint büdzsés megbízás a Glamour magazintól egy divatfilm elkészítésére)
2. Díj: FVF-díj és szponzori díj
3. Díj: FVF-díj és szponzori díj
Továbbá:
JANA TERMÉSZETES ÁSVÁNYVÍZ különdíj
Blogger-díj: A tavalyi évhez hasonlóan egy ‘Blogger-díjat’ is kiosztásra kerül, amelyet egy divatbloggerekből álló bizottság fog odaítélni az általuk legjobbnak tartott videónak.

A döntősök filmjei továbbá az FVF honlapon, a Fesztivál alatt és a Díjátadó Gálán is levetítésre kerülnek, valamint a 2013. évi nemzetközi screeningeken is bemutatunk egy szelekciót a videókból.
Az FVF honlapján is megtalálható a pályázat (angolul és magyarul):
http://www.fashionvideofestival.com/howtoenter

Az elmúlt évekhez hasonlóan fő médiapartnerünk a Glamour magazin. Támogató partnereink: Jana Természetes Ásványvíz, Design Terminal, Hungária Pezsgőpincészet, Estee Lauder.
Az októberben debütáló új arculatunkért a ColorBlind brand consulting felelős.
A fő ruhapartnerünk: Dora Abodi

Üdvözlettel:
FVF team