Favestyle – Zara szoknya

A héten egy olyan ruhát választottam, ami már régóta színen van a divat terén, és mondhatni, időtálló darab. Nem másról beszélek, mint a fekete maxiszoknyáról.

 

zara skirt

Jelen esetben erre a Zara szoknyára esett a választásom, de természetesen ennek bármilyen alternatívája megfelel, hiszen nincsenek nagy különbségek az egyszerű fekete szoknyák között. Úgyhogy ha bárhol láttok jó áron egy ilyen darabot, csapjatok le rá, mert máris meglátjátok, mennyire hasznos!

 

Suliba

 

school

 

Az iskolába mindenképpen kényelmesen szeretünk öltözni, hiszen senkinek sincs kedve végigtipegni óráról-órára a 14 centis platformjában. Éppen ezért nyugodtan húzz egy Converse-t, egy szuper kényelmes farmerdzsekit, színt pedig a táskáddal vigyél az outfit-be. Némi kiegészítő sem árt!

 

Hétvégére

 

weekend

 

Hétvégére jó választás lehet a gladiátor szandál, ami a kényelem mellett még divatos is. Színes kendő, hatalmas napszemüveg – máris elbújtál a világ elől! Ha pedig a hajad sem úgy viselkedik ahogy szeretnéd, dobj fel egy kalapot!

 

Buliba

 

party

 

Bulizni a magas talpú igencsak jó választás lehet, hiszen önfeledtül táncolhatsz és biztosan kevésbé fog fájni a lábad mint bármilyen platformban. Mivel a feketéhez minden passzol, így mindenképpen egy mintás felsőt válassz. Ha egy ilyen leopárdos mellett döntesz, bátran húzz arany kiegészítőket, ugyanis ők ketten nagyon jó barátok.

 

Lássuk, hogy a sztárok hogyan hordják a fekete maxit!

 

 

Neked melyik összeállítás a kedvenced?

Ha kiszúrsz egy darabot a boltban, de nem vagy biztos benne, hogyan lehetne hordani, bátran küldj be képet nekünk a favestyle@fashionfave.com email címre, és mi segítünk, hogy mindig Te lehess a legdivatosabb!