Fehér ruhák nyárra

A nyári forróságban nincs is jobb választás, mint egy lenge fehér ruha. Kevésbé meleg, mint egy sötét, mindenkinek jól áll, és ráadásul ez a szín sosem megy ki a divatból, ezért a nyári gardrób egyik alapdarabja. Mi pedig most megmutatjuk a legjobb darabokat.

Elegáns

Egy elegáns fehér darabbal biztosan nem nyúlhatunk mellé soha, akár a hétköznapokra, akár a munkahelyre vesszük fel. Minden csak a fazonon, az anyagon és a kiegészítőkön múlik. Válasszunk egyszerű, nem túl sokat mutató darabot, és kombináljuk bátran sötétebb kiegészítőkkel. Hétköznapokon viselhetjük lapos talpú cipővel, esetleg szandállal, és akár színes ékszerekkel, táskával, az irodába azonban inkább zárt cipőt, tűsarkút, blézert és egyszínű táskát viseljünk hozzá.

elegáns
C&A 9990 Ft, Mango 9995 Ft, Mango 9995 Ft

Bohém

A fesztiválszezon kedvencei mindig a bohém kreációk. Rojtok, csipke, laza fazonok, természetesen lapos talpúval, szandállal és válltáskával vagy hátizsákkal kombinálva. Viselhetjük hozzá természetesen a nyár slágerdarabjait, a vödörtáskát és a gladiátorszandált, hasított bőr dzsekivel pedig kifejezetten jól mutat. A bohém trend szerencsére már kilépett a fesztiválok keretei közül, így hétköznapokon is nyugodtan hordhatjuk, de a munkahelyen inkább kerüljük az ilyen ruhákat.

bohém
Bershka 9995 Ft, Bershka 12 995 Ft, Bershka 9995 Ft

Ingruha

Ahogyan azt már mi is megírtuk, az ingruha a 2015-ös év egyik legújabb és legjobb trendje. Lenge, mégis elegáns, és szexi, hiszen kissé olyan érzést kelt, mintha párunk ingét vettük volna fel. Ennek ellenére azonban sikkes, és egyszerre tud lezser, de elegáns benyomást is kelteni. Választhatunk hagyományos ingruhát, de szoknyaszerűen kiszélesedőt is, viselhetjük önmagában, esetleg övvel a derékon, de blézerrel és kiskabáttal is tökéletes választás. Arra azonban figyeljünk, hogy ne legyen túl átlátszó a ruha anyaga.

ingruha
Mango 7995 Ft, Mango 6995 Ft, Mango 6995 Ft

Csipke

A csipke az olyan trendek közé tartozik, amelyek nem mennek ki a divatból. Estélyik, koktélruhák örök anyaga, mára azonban a hétköznapi öltözködésbe is beférkőzött, nagy örömünkre. Nagyon sok fazon közül választhatunk a csipkeruhák közül, lehet hosszú vagy rövid, szűk vagy bő, átlátszó vagy bélelt. Az elegáns hatás érdekében kombináljuk magassarkúval és egyenes vonalú kabáttal vagy blézerrel, ha pedig a lezser hatás a cél, vegyünk hozzá gladiátorszandált és farmerdzsekit.

csipke
H&M 8990 Ft, Zara 14 995 Ft, H&M 6990 Ft

Maxiruha

Az elműt néhány évben töretlen népszerűségnek örvend a maxiruha. Nem is csoda, hiszen nincs is annál szebb, mint ahogy a hosszú ruhát a gyenge szellő lebegteti. A fehér idarabok könnyedek, sikkesek és nagyon is nőiesek, ezért nagyon hamar a kedvenceinkké válhatnak. Arany és színes ékszerekkel, statement nyaklánccal, díszes szandállal, kisebb táskával pedig különösen jól mutat.

hosszú
H&M 14 995 Ft, C&A 7990 Ft, F&F 6500 Ft

Hogyan viseljük?

Ha nincs ötletünk, hogy mivel kombináljuk, vagy hogyan viseljük a fehér ruhákat, íme néhány street style tipp és ötlet, amelyekből biztosan mindenki talál neki tetszőt.