Feketét feketével

Fekete: az a szín, amely az egyik lehető legrosszabb választás a nyárra! Ellenben pár divatház szinte a teljes 2012-es tavaszi kollekcióját a fekete bűvöletében alkotta meg.

black-look-1

De minek is beszélünk a nyár végén a tavaszi/nyári kollekciókról? Gondoltunk egy nagyot, és az új nyári trendet átcsúsztattuk a következő szezonra, ugyanis szerintünk a fekete egy tipikusan őszi/téli szín. Bár margóra kell jegyeznem, hogy mivel a fekete a kedvenc színem, emiatt nyáron is gyakran hordom… Bár ne hordanám…

black-look-2

Térjünk is a lényegre! A régi-új trend mindenkinek kedvez, hiszen kinek nincs fekete pólója, nadrágja és kiegészítője? Az újdonság csak annyi, hogy idén ősszel tetőtől talpig feketébe kell, vagyis csak kellene bújni, ha igazán divatosak szeretnénk lenni. Mindenképp hangsúlyozni szeretném, hogy az előbb nem a Marilyn Manson klónokra gondoltam, hiszen az ő öltözködési stílusuk egy zenei irányzatot képvisel. Ugyanakkor sok tervező merít ihletet ebből a ‘világból’ is, valamint ezekből a már jól ismert darabokból inspirálódnak a luxus márkák vezető tervezői is.

black-look-3

Na de ennyi elmélkedés után itt az ideje elárulni, hogyan is kéne hordani a feketét ősszel?!

A következő őszi szezonban talán az egyik legdivatosabb szabásvonalúak a túlméretezett darabok lesznek. Ugyanakkor nagyon figyelni kell majd arra, hogy ne tűnjünk majd nagy hordóknak a hatalmas pulcsikban… Ezt a borzalmas bakit csak úgy tudjuk majd elkerülni, hogy próbálunk minél kisebb túlméretezett szabású pólót választani (tudom, hogy ez egy kicsit hülyén hangzik, de egy S-es oversized darabról is látszik, hogy az oversized).

black-look-4

A túlméretezett darabok mellett figyeljünk arra is, hogy minden textúrájú anyag más-más színű fekete. Egy-egy outfitnél ezzel is lehet játszani! Gondoljunk bele, hogy milyen remek lehet egy szövet tornacipő farmerrel, pólóval és egy bőrdzsekivel – persze mind feketében. Szövet, farmer és bőr; három anyag és három különböző fekete. Ebben rejlik a fantázia, s így lehet a legjobb összeállításokat is megbolondítani.

black-look-5

S ha még mindig nem győztünk volna meg titeket, akkor nézzétek vissza a DSquared jövő nyári kollekcióját! Garantáljuk, hogy az újonnan megvásárolt fekete darabokat az igazán bevállalósak jövő nyáron is felhasználhatják majd!

black-look-6