Femfave: feleség vs szeretőtípusok

Eszembe jutott így karácsony táján, a Télapu című film. Tim Allen (a télapó) sétál az utcán és annyit mond : rossz kislány, jó kislány, Judy nagyon jó kislány. Vajon a férfiak is így kategorizálnak? Te szerető lennél, te feleség!

Régebben tényleg létezett a két „kategória”. Te ott… olyan kis szent vagy, jó lélek, és konzervatív, balra húzlak a feleség kategóriába. Hmmm… igazi démoni, árad belőled a szexualitás, veled minden piszkos fantáziám valóra válhat. Jobbra húzlak, te leszel a szerető kategória.

 

Ma is jelen van a két kategória de a választás a férfiak részéről, nem ennyire egyértelmű. „Első találkozásnál még egyik sem állapítható meg biztosan, de a beszélgetés alatt már igen. Találkozom vele egy buliban, bárban, kialakul egy kommunikáció, és hamar kiderül a nő úgymond melyik kategóriába tartozik. Amúgy először minden nő szerető, az idő múlásával derül ki, hogy az is marad, vagy feleség lesz. Ebben közrejátszanak az érzelmek, és, hogy az együtt eltöltött idő mennyire hasznos.” – meséli az ismerkedés első fázisait András étterem tulajdonos.  

 

randizás-3-pua.hu_

 

Joe, zenész szerint, már elég hamar eldől a kérdés melyik lány hova tartozik, de ez, a nőtől is függ. „Ritkán válik szeretőből feleség. Sajnos a legtöbb szerető éppen azért az, mert csak második személy lehet az épp aktuális pasi mellett. Más férfi mellett lehet feleség, de amíg ő vállalja ezt a szerepet, addig a legtöbb férfi úgy érzi ezt sugallja, így, szeretőként is kezeli.”

 

A titok kulcsa tehát a kisugárzás. Nagyon sok múlik azon, hogy a nő hogyan kommunikál. A férfiaknak lételeme a hódítás, a vadászat. Buli van! Indulunk. Naiv fejjel sokáig azt hittem, attól vagyok vonzó ha mindenem kint van, sokszor mai napig ezt látom, a szórakozó helyeken. A férfiak számára itt, már megbukott a dolog, mert mindent látnak, hiába legeltetné a fiatal Nőn a szemét az egyszerű férfi, próbálná képzeletben levetkőztetni, megfosztjuk ettől az örömteli pillanatától, hisz nincs már mit levenni, mindent lát. “Mindig azt szoktam mondani a férfi egyszerű lélek bemérhető, a nő meg nem normális. Ezt nem rossz értelemben mondom, hanem pont azért mert egy nő legyen színes. Játsszon, kokettáljon, hagyja, hogy udvaroljanak neki. Ha rámenős, könnyen adja magát nem lesz vonzó, nincs kihívás.” – összegzi a dolgokat Rusz Edit szexuálpszichológus.

 

És mivel lehet még levenni őket a lábukról? Pál Feri könyvében kijelenti: Etetni kell a bestiát. Ez az első, és legfontosabb lépés. Paprikás csirke nokedlivel, rántott hús sült krumplival, töltött paprika…hmmm és a férfi máris jobban tud gondolkodni. Jobban fog az agya. És ilyenkor az a kis ráadás ami kell egy férfinak ahhoz, hogy érezze Ő a férfi…a kis kényeztetés, és az érzés, hogy ő a legjobb.

 

A belső tartás, női méltóság és magabiztosság egy kis kedvességgel párosítva ellenállhatatlan a férfiak szerint. Talán ha enyém lenne a bölcsesség köve, mesterien tudnám ötvözni a kettőt. Egyszerre lehetnék a minden vágyat teljesítő, varázsát soha el nem vesztő szerető és a Bree-t is megszégyenítő született feleség, de addig be kell érnem azzal, hogy élem az életemet úgy, ahogy jónak látom, és bűntudat nélkül mosolyoghatok vissza, a címkéket osztogató férfiakra.

[voter]