F&F, avagy minőség a hétköznapi embereknek

Nyár eleje van és ki akarjuk élvezni minden percét ennek a gyönyörű néhány hónapnak, azonban a vérbeli trendkövetők már a következő évszak felhozatalát pásztázzák. Szeretnél valóban minőségi ruhadarabokat elérhető áron a gardróbodba? Vegyük szemügyre az F&F 2014/15 őszi-téli kollekcióját!

A vízparton lógatjuk a lábunkat egy finom hűsítő italt kortyolgatva és közben a napfénye lágyan simogatja a bőrünket. A hőség miatt szinte nem viselünk semmit sem csak néhány finom és könnyed anyagból készült divatos textilt. A következő pillanatban eszünkbe jut, hogy hamarosan melegebben kell felöltöznünk és a szekrényünk telis-tele van régi göncökkel. Fejvesztve kutatunk az interneten és a magazinokban az őszi trendek után és amit keresünk, akár a Florence & Fred legújabb csodái között is meglelhetjük.

F&F AW 2014 Fashion ShowFashion Show

A divatbemutató otthona nem volt más, mint a Somerset House, mely a Temze partján található és már jól ismerhetjük a London Fashion Week-ről, hiszen számos bemutató kel életre a falai közt ezen a neves eseményen. A show megtekinthető itt:

Campaign

A bemutatót koktélparti követte, ahol egy nagy kivetítőn keresztül meg lehetett csodálni a kampányfotókat, melyeket Frederic Pinet készített. A képek ötletadója egy Helmut Newton által lencsevégre kapott 1975-ös YSL fotó volt, így esett a választás a New York-i East Village utcáira, felhőkarcolóira és egy szintén ott található loft lakásra. A nagyváros néhány színtere ideális helyszínül szolgált a koncepció kialakításához, egy romantikus esti randevúhoz. A munkálatok négy napig tartottak a stylist és koreográfus, Luis Rodriguez ellenőrzése alatt.

Collection

A kollekciót az erős, független, modern nő inspirálta, aki saját életstílusához igazítja a divatot, úgy hogy az kellőképpen sugallja egyedi stílusát és személyiségét. Csillámporban, eleganciában és erotikában fürdő fekete özvegy jelenik meg előttünk, aki először egy elegáns és puccos koktélpartin nevetgél egy férfikoszorú közepén, majd egy szenvedélyektől túlfűtött hálószobában csábítja bujaságra kiszemelt áldozatát. Egy biztos, hogy ezek a ruhadarabok eltérnek az eddig megszokott F&F öltözetektől.

Az angol márka legújabb viseleteire textilek terén az áttetsző fekete csipke, selyem, fényes hatású anyagok és a műszőrme jellemző, így érve el a misztikummal és sötétséggel megfűszerezett csillogóan fényűző hatást, mely a minőségre és a luxusra utal. A szexualitás nemcsak a ruhatextilek tükrözik hűen, hanem a kacér kivágások és a jellegzetesen karakteres szabásvonalak is. Színek terén megfigyelhető a démoni fekete, a szürkék árnyalatai, a csillogó metál, a rézvörös és a finom, lágy púder. Említésre méltó egyedek a fekete tollakkal díszített blézer, a faux fur kabátok és a boyfriend blézer, melyet a nőies és testhezálló vonalvezetés jellemez.

Igazi kulcsdarab a rozsdabarna színű hosszú műszőrme kabát, mely viselhető napközben lazább stílusban és este alkalmi viseletté kiegészítve egyaránt. A férfi viseleteknél megjelennek a dupla soros gombokkal ellátott kabátok, zakók és a három gombos verzió, a bomber és az örök klasszikus a farmer. Keverik az eleganciát a lazasággal és a bujaságot a szendeséggel, így az egész kollekció férfiasan nőies és nőiesen férfias is egyben.

A ruhák összességét végig pásztázva olyan retro érzés kerít a hatalmába, mintha oda-vissza ugrálnék egy időkapszulában a húszas, hatvanas és kilencvenes években folyton visszatérve a jelenbe. Ez a vadítóan modern kollekció igazán izgalmasra sikeredett, így az én szívembe is belopta magát.

Copyright by F&F4

Hölgyeim, irány a legközelebbi Tesco Hipermarket, ahol kaphatóak ezek az egyedi és igényes gyöngyszemek!