Filmek 2018-ban, amelyeket már nagyon várunk

Az idei évhez képest 2018 filmfelhozatala mintha egy kicsit gyengébb volna, viszont így sem fogunk unatkozni! Mutatjuk hát melyik filmek fognak gondoskodni idén a szórakoztatásunkról!

Előző cikkünkben bemutattunk néhányat a téli időszakra időzített produkciókból, mint a Tomb Raider, Az útvesztő 3 vagy a kihagyhatatlan Szabadság ötven árnyalata, nem ismételnénk magunkat, induljon tőlük a sor!

Star Wars: Han Solo

A tavalyi év decemberében újrainduló Star Wars őrület a mai napig nem csillapodik, ezúttal a SW filmek egyik ikonikus alakja kap saját filmet! A fiatal Solo szerepét Alden Ehrenreich fogja alakítani, de a filmben még feltűnik Emilia Clark is (ha már nem lesz idén Trónok harca..). A filmből kiderül, hogyan találkozott szőrös kis barátjával, Chewbaccával és, hogy hogyan került a tulajdonába az Ezeréves Sólyom.

Jurassic World: Bukott birodalom

Ismét Nublar szigetén vagyunk, ahol vulkánkitörés várható. Hőseink szerepében Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, akiknek eltökélt céljük megmenteni a dinókat a haláltól. Az akció nem kevés veszéllyel jár, de vajon sikerrel járnak-e? Nemsokára megtudjuk!

 

 

Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA

 

Az ABBA slágerekre épülő Mamma Mia! első része kereken tíz éve jelent meg, ám a producerek úgy döntöttek eljött az idő a folytatásra! A régi szereplőgárdából többen is feltűnnek majd, többek közt Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Julie Walters és Stellan Skarsgård, viszont a középpontban ezúttal fiatalkori énjeik kerülnek, a főszerepet pedig Lily James kapta! Könnyed, szórakoztató nyári filmnek tűnik, mi már alig várjuk!

Mulan

Újabb Disney mese kel életre, ezúttal a Távol-Keletre utazunk!

Legendás állatok és megfigyelésük 2

Az év végén fog jönni az egyik legizgalmasabbnak tűnő produkció, Harry Potter fanok már csak értik! Ismét Eddie Redmayne lesz a főszerepben, mellette még fel fog tűnni Johnny Depp, Jude Law és Ezra Miller. Mi már izgatottan várjuk a csodaállatkák legújabb kalandjait!

2018 filmjei dátum szerint

Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2018-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:

Bosszúállók 3: Végtelen háború

Természetesen jövőre sem maradunk Marvel filmek nélkül. A Végtelen háború eseményeit két részben fogjuk átélni, a második rész 2019-ben jön, így az az év is be lesz biztosítva szuperhősök terén. Ezúttal a Bosszúállók ismét a világot hivatottak megmenteni, ez alkalommal egy Thanos nevezetű gonosz ellen, ám hőseink biztosan ezúttal is minden tőlük telhetőt meg fognak tenni azért, hogy helyreállítsák a békét a világegyetemben. Marvel-rajongóknak kötelező!