Filmek a szerelmes, összebújós estékhez

Nem csak az ünnepi időszak van itt a nyakunkon, hanem derékig benne járunk már a kuckózós estékben is. Annak, aki párkapcsolatban él, nagyon édes, meghitt időszak ez, igyekezzetek hát kihasználni!

Persze nem csak összebújni lehet ilyenkor, hiszen lehet társasozni vagy éppen főzőcskézni is, de azért mégis az a legkellemesebb, ha egy meleg takaró alatt bekuckóztok és megnéztek valamilyen filmet. Ha már romantikázni szeretnétek, akkor mutatjuk a legjobb filmeket hozzá! Ha a párod nincs oda ezért a műfajért, kössetek kompromisszumot: egy este romantikus filmmel, egy este pedig az ő kedvencével. A tipikus csöpögős filmeket már mindenki ismeri, ezért most kicsit kevésbé ismert, ám annál elgondolkodtatóbb címeket osztunk meg veletek.

Bízz a szerelemben

Nem a legfelkapottabb, de nagyon kedves film. A cselekmény több szálon fut, de egy nagy kerek történetté áll össze a végén. Van benne egy rég elvált páros, ahol a férfi még mindig várja vissza volt feleségét, és itt a két kamasz gyerekük. Az egyikük elérhetetlen, pasikat kihasználó díva, míg a fiú egy tapasztalatlan, végtelenül romantikus típus és végül mindannyian úsznak majd a felhőtlen boldogságban – ki együtt, ki egyedül.

stuck

Menedék

Nicholas Sparks egyik regénye kelt életre ebben  filmben és nem lehet nem szeretni. A főszereplő, Katie a férje elől menekül egy messzi kisvárosba, ahol rögtön találkozik egy ott élő, özvegy családapával (csak megjegyeznénk, hogy Josh Duhamel alakítja). Az ők megismerkedésének történetét követhetjük nyomon, nem kevés izgalommal. Nagyon szórakoztató film, lehet velük nevetni, sírni, de legfőképpen drukkolni, hogy végre összejöjjenek.

menedék

Vissza hozzád

Az egyik legkedvesebb számomra, mivel a páros múltját és jelenét is megismerhetjük. Nem feltétlenül a legvidámabb film, viszont nagyon elgondolkoztató. Mire a két szív ismét egymásra talál, Dawson egy régi családi viszály megtorlása miatt életét veszíti, ám amikor Amanda nem gondolná, ismét visszatalál hozzá valamilyen módon…

thebestofme

Ha maradnék…

Ez a film aztán megmutatja és bebizonyítja, hogy a kamaszkori, első szerelem igenis is elképesztően erős és bármire képes! Mia és Adam története nagyon szerethető az elejétől fogva, két teljesen más világ, ám a zene összeköti őket. Egy autóbaleset miatt ez fenekestül felfordul. Családja közül csak Mia marad életben, Adam pedig továbbra is mellette marad és küzd azért, hogy kómában fekvő szerelme tudja, hogy ott lesz neki, amikor felébred. Nagyon mély film, érdemes megnézni!

ifistay

Nász ajánlat

Egy igazán hétköznapi témát dolgoz fel, mégpedig azt, hogy a munkahelyen igenis kialakulhat a szerelem, még ha nem is annak indul. Ez sem a csöpögős fajtáj a romantikus filmeknek, inkább rom-kom., de így  a pasitoknak is tetszeni fog! Nektek pedig annyit mondunk: Ryan Reynolds.

prop

Igyekeztünk kedvezni a srácoknak, így tényleg nem a legsírósabb, legnyálasabb ötleteket szedtük össze. Így mindenképpen nézzétek meg őket!