Filmek, amiket alig várunk 2017-ben

Szerencsére idén sem szűkölködünk a szupernek ígérkező filmekben, sőt! Igazi tobzódás várható!

Azt már megírtuk nektek, hogy melyek lesznek azok a mozik, amelyekre mindenképpen üljetek be a pasitokkal, így az abban a cikkben felsorolt címeket nem fogjuk megismételni, de nyugalom, akad még bőven. Vígjátékok, drámák, romantikus filmek és mesék is szép számmal várhatóak idén, de hogy segítsünk egy kicsit, itt vannak a legjobbak.

A Kaptár: Utolsó fejezet

Reméljük minden olvasónk látta az eddigi részeket – ha nem, ideje pótolni! Egy utolsó nagy megmérettetést nézhetünk végig a filmben és ha támaszkodhatunk az előző történetekre… nagyon izgalmas lesz végigülni!

Várható premier: január 26-tól már a mozikban

Egy kutya négy élete

Mert aki a kutyákat szereti… Igazán kedves és tanulságos történet. Megláthatjuk, hogy egy kutya valóban hűséges társ és mi is rengeteg dolgot tanulhatunk tőle éppen úgy, mint a tappancsos tőlünk.

Várható premier: január 26-tól már a mozikban

Holdfény

Kicsit nehezebb történet, mint az előző kettő. Nehéz gyerekkor után egy szintén nem egyszerű felnőtt lét következik – drogokkal és szerelmi élettel.

Várható premier február 16.

Pofoncsata

Végre egy vígjáték! Láttatok már rossz szerepet Ice Cube-tól? Mi sem, most ráadásul egy tanárt alakít majd.

Várható premier: február 16.

Logan-Farkas

Bizony, az X-men filmeket még mindig tudjuk hova csavarni. 2024-ben játszódik és a mutánsokon bizony fog az idő. Farkas ráadásul az egyik legizgalmasabb szereplő, így mi biztosan megnézzük majd!

Várható premier: március 2.

Monster trucks

A Transformers és a Függetlenség napja összegyúrva, már csak ezért is kíváncsian várjuk! Elfeledett tini-színészek a főszereplők, mi adunk nekik egy esélyt, jónak tűnnek a poénok!

Várható premier: április 20.

Ricsi a gólya

Egy nagyon édesnek ígérkező mese, tökéletes program elvinni rá a kisebb tesókat! Mindeközben megtanít a kitartásra, a csapatmunkára és a kompromisszumra is. Gyerekesnek tűnhet, de felnőtt fejjel is érdemes megnézni, a poénokat sem sajnálták belőle!

Várható premier: május 11.

Transformers: Az utolsó lovag

Kevés olyan film van, amit végig lehet izgulni, de ez az! A történet a végéhez ér és Optimus most nagyobb szerepet kap, mint bármelyik előzményben. Mi már az előzetest is 5 csillagra értékeljük!

Várható premier: június 22.

Valerian és az ezer bolygó városa

Az utóbbi években nagyon elterjedtek a jövőben játszódó történetek, így reméltük, hogy idén is kapunk legalább egyet. Rengeteg faj él együtt, ami mint sejthető, előbb-utóbb viszályt szít…

Várható premier: július 21.

 

Ugye mennyi izgalmas filmet várhatunk 2017-ben is?

Forrás: port.hu, Mozi Mánia