Fitness modellek, akiket követned kell!

Nekik már sikerült olyan álomalakot elérniük, amilyenre a legtöbb nő csak nyálcsorgatva áhítozik. A gyönyörű formáért viszont meg kell rendesen dolgozni és bizony áldozatokkal is jár!

Lessetek bele a mindennapjaikba, hogy ők hogyan tartják formában magukat!

Ashley Kaltwasser

Kivel mással is kezdenénk a sort, mint Ashley Kaltwasserrel! Ő egy igazi legendának számít a fitness körökben, ugyanis három egymást követő éven keresztül sikerült megnyernie a bikini kategória legrangosabb versenyét, a Bikini Olympiát! Tehát, ha azon gondolkodnánk milyen a tökéletes női test, akkor csak vessünk egy pillantást a képeire és realizáljuk, hogy valószínűleg az lesz “A” test!

Have a wonderful weekend everyone 💋 . . @playmodephoto 📷

39k Likes, 426 Comments – Ashley Kaltwasser (@ashleykfit) on Instagram: “Have a wonderful weekend everyone 💋 . . @playmodephoto 📷”

Nathalia Melo

Nathalia szintén Bikini Olympia győztes, profi fitness modell, aki nem mellesleg boldog feleség és kétgyermekes családanya! Az utóbbi időben a várandósság alatti edzések váltak nála hangsúlyossá, amellyel a közvéleményt próbálta egy kicsit meggyőzni azzal kapcsolatban, hogy áldott állapotban sem kell lemondani a mozgásról!

Christina Fjaere

A szintén IFBB Pro oldalán szembesülünk az igazi femme fatale fogalmával. Christina amellett, hogy gyönyörű és nőies, a teremben férfiakat megszégyenítő súlyokkal végzi a gyakorlatokat. Edzéseiről napi szinten tölt fel videókat, így ötletet is meríthetünk belőle, és új gyakorlatokat is felfedezhetünk általa!

Catha Wahl

A norvég szőkeség párja miatt költözött Magyarországra, aki nem más, mint Balogh Robin, szintén testépítő. Számos velük készült interjúban olvashatjuk, mennyire szerencsésnek tartják magukat, hogy a közös szenvedély által tudják motiválni egymást, és a diéta is könnyebben megy párban.

Winning isn’t everything, but wanting to win is 😌♥✋ @biotechusa #BiotechUSA @robinphysique ♥

3,423 Likes, 24 Comments – 🔥 IFBB PRO BIKINI 🔥 (@cathawahl) on Instagram: “Winning isn’t everything, but wanting to win is 😌♥✋ @biotechusa #BiotechUSA @robinphysique ♥”

 

Kiss Virág

Kis hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a fitness, és számos sportolónk ért már el nemzetközi sikereket, közülük ezúttal Kiss Virágot emelnénk ki, aki a 2016-os évben jutott be a profik közé. Virág Instáján végiggörgetve még a legszürkébb hétköznapokat is feldobja százas mosolyával. Virágról röviden annyit kell tudni, hogy nem csak szorgalmas, kitartó és csinos, hanem még okos is, ugyanis jogot végzett!

Instáján pedig számos táplálkozással és mozgással kapcsolatos tippet, fotót, videót találhatunk, úgyhogy ha eddig nem követted, ezek után mindenképp érdemes rákattintani a follow-ra!

Utolsó edzés a paradicsomban 💪🌴💦 | Last #workout in the #paradise! 💪🌴💦 #biotechusa #puma

9,822 Likes, 34 Comments – V I R A G * KISS🇭🇺 (@viragakiss) on Instagram: “Utolsó edzés a paradicsomban 💪🌴💦 | Last #workout in the #paradise! 💪🌴💦 #biotechusa #puma”

Rajnai Réka

Réka már évek óta a tengerentúlon él, és közben színészi babérokra tör, viszont a sport aktív része maradt az életének, erről tanúskodnak Insta képei is, amelyeken fantasztikus formában van!

#🍑 #🙊

766 kedvelés, 46 hozzászólás – Reka Rene (@rekarene) Instagram-hozzászólása: “#🍑 #🙊”