Fókuszban a ragyogás

Hiába még csak most kezdődött el a nyár, a legnagyobb divatházak már a 2019-es tavaszi kollekciókat mutatják be. Valljuk be őszintén, a hétköznapok emberei aligha tudnak lépést tartani a divat világával, de talán ez így van rendjén. Elhoztuk nektek a Balmain legújabb kollekcióját, ami biztosan nagy siker lesz!

Kollaboráció

Hazánkban a Balmain márka iránti őrület akkor kezdődött, amikor a H&M márkával közös kollekciót mutattak be. Napokig a hírek csak arról szóltak milyen hisztérikus vagy éppen rekordokat döntő hosszúságban álltak a sorok a városi H&M üzletek előtt. Tény, hogy a kollekció a fast fashion márkák fogyasztóinak valódi ínyencfogásnak tűnhetett, hiszen pontosan ez az a fogyasztói réteg, akik kevésbé engedhetik meg maguknak az olyan luxusmárka termékeket, mint a Balmain.

A márkára jellemző szabásvonal és minták, valamint a kitömött vállak teszik decensé a klasszikusnak számító Balmain kollekciókat. A márka tervezője, Olivier Rousteing, pontosan tudja, hogy mi kell a nőknek, nagyon rugalmasan uralja azokat a jellemzőket, amik által a nők többnek és szebbnek, erősebbnek érezhetik magukat miközben kollekcióját viselik.

Kollekció a ragyogás jegyében

A 2019-es kollekciót Párizsban mutatták be, ahol láthattuk, hogyan vegyülnek a márkára jellemző tulajdonságok, valamint a következő év trendjeit meghatározó elemek.
Ragyogás minden mennyiségben! Akár egy induló szlogenje is lehetett volna a bemutatónak, hiszen minden összeállításban felfedezhető volt valami apró részlet, ami a ragyogás jegyében tovább fokozta az amúgy is izgalmas kollekció fényét. Természetesen a ruhákon túl a bemutató díszleteiben is vissza-vissza köszönt ez a finoman kidolgozott részlet.
A kollekcióban glitteres volt minden, a ruhák, a zoknik és kesztyűk, amik erőteljesen utalnak Michael Jackson népszerű öltözékeire. Ebből is következtetni lehet, hogy ez elsősorban a férfi kollekcióra volt igaz, azonban érdemes megfigyelni, hogy a nőknek tervezett darabokon milyen finoman jelennek meg ezek a részletek. A hölgyek esetében a kidolgozott részletek, a csillogó nadrágok, a kitömött vállak nemcsak a márka jellegzetességeit vonultatják fel, hanem érezni lehet a nők erejének növelését, amit eddig csak a különböző mozgalmak kapcsán lehetett észrevenni az elmúlt hónapokban.

2019-es trendek

Összegzésként elmondhatjuk, hogy a glitter és a csillogás a következő év egyik legnagyobb slágere lesz. Viselheted a pulcsidon, a kabátodon, a nadrágodon, esetleg a kiegészítődön, a lényeg, hogy viseld. Oliver megmutatta azt is, hogy nem csak az eddig jól megszokott arany csillogással lehet nagyszerű kollekciót piacra dobni, hanem az ezüsttel is. A korábbi években már sejteni lehetett, hogy az ezüst ismét visszatér, ám most sokkal erőteljesebben, mint azt bárki is gondolta volna. Az ezüst nadrág abszolút az egyik kedvenc lesz a 2019-es tavaszi kollekcióból!