Frizurák göndör hajból

A göndör haj áldás. Na jó, talán néha inkább átoknak érezhetjük, de valójában rengeteg előnye van! Ezek a természetesen dús hatás és a volumen, valamint hogy nem zsírosodik olyan gyorsan, tehát nem is lapul le. Na és persze az erőlködés nélküli Disney princess look, amit lehetetlenség nem kedvelni!

Ha te is göndör frizurával lettél megáldva, felejtsd el a hajvasalót! Bár egyes göndör hajra kifejlesztett termékek elengedhetetlenek a loknik ápolásához, ha a hajmosási rutinod részei lesznek, egészséges tincseidért hálás leszel majd, és pikk-pakk elkészülő frizurát kapsz! És ha azt hiszed, nincs élet a kiengedett és a lófarkas megoldáson túl, nos, elhoztuk kedvenc göndör hajú youtubereink ötleteit – a hét minden napjára!

Válogass a szebbnél szebb lehetőségek közül, hidd el, nem lesz uncsi viselet!

1. ItsRimi

  • A gyönyörű Rimi a két hajmosás közti Bad Hair day-ként ismert napokra mutat nagyszerű tippeket: az elsőhöz nincs is szükséged másra, csak egy kis hajcsatra – amit akár hajgumival is helyettesíthetsz –, és voilà! Kész is a  szuper-dús frizura!
  • A következő egy óriási hairbun, vagyis a fejtetőre gumizott konty-féle. Nem kell mást tenned, mint hajgumival összefogni a hajtömeget, majd azt nem teljesen áthúzva kialakítod a kontyot. Nagyon látványos – és kényelmes viselet! Protip: Dobd fel az így kapott hajgombócot egy menő kendővel, így egyszerre lehetsz laza és sikkes, tudod, azért az igazi effortless hatásért! ;)
  • A harmadik megoldás egy hercegnősebb megjelenést kölcsönöz, de a munka ebben is minimális, csupán hajad sodrásával elérhető a fantasztikus hajköltemény!
  • Rimi utolsó ötlete egy bohókásabb verzió: most két részre osztva készíts kisebb hajgombócokat, ezeket pedig hajgumival rögzítsd! Ha neked is úgy tetszik, ahogy a youtuber-nek, válassz le egy-két tincset a homlokod köré, és kész is!

2. India Batson

  • Mindannyiunk kedvence: a fejtetőn lévő „Top Knot” kontyocska, ami ha rosszul sikerül, elég idétlen lehet. India videójából a helyes arány és elhelyezés is látható, amitől csodás lehet megjelenésünk! Ezt mindenképpen próbáld ki, hétköznapokra tökéletes!

3. Gilmakeup

  • A szépséges Gilan partifrizurát készít: az extra dúsító hatás érdekében hajfánkot alkalmaz, a hajszekciókat hullámcsattal rögzíti, majd a csillogást hajékszerrel biztosítja! Szerintünk lenyűgöző az eredmény, így biztosan az est királynője leszel te is!

  • Az utolsó tipp egy kissé érdekesnek tűnhet, de unalmasnak cseppet sem nevezhető… Miért ne játszadozhatnánk hajunk hosszával is?! A videóban egy csat segítségével „fake bob” frizurát készít Gil, és az eredmény magáért beszél!

Reméljük, kedves göndörke Fashionfaverek, hogy ti is kedvet kaptok ahhoz, hogy a természetes loknikat részesítsétek előnyben, ugyanis a hét minden napjára jut egy különleges frizura – csak győzzetek választani!