Fülbevaló helyett füldísz! – Outfit Ágitól.

Ma egy kis különlegességgel jöttem hozzátok: a fura fülbevalómmal és egy saját készítésű felsővel, remélem tetszik! :)

006-9

Már biztos észrevettétek, hogy nagyon sok ékszerem Ebay-ről van. Szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem egy fast fashion boltból szerzi be az ember a kiegészítőket, hanem más praktikákhoz folyamodik. Neten nagyon sok mindent meg lehet találni, ami hasonló, de sokszor még különlegesebb is, mint a divatüzletek felhozatala. Így jutottam hozzá ehhez a darabhoz is: speciel senkin nem láttam még csak hasonlót sem, az pedig különösen tetszik, hogy nem egy nehéz, fülcimpát lehúzó fülbevalóról van szó, hanem egy fül mögé beakasztható ékszerről.

020-4

Egy ilyen hangsúlyos kiegészítővel nem javaslom a nyaklánc használatát, bőven elég, ha csak egy oldalt van rajtad egy ilyen darab. Különösen jól néz ki féloldalra fésült hajjal vagy konttyal, az életérzés, ami jön vele, pedig szinte leírhatatlan: ahogy felvettem, képzeletbeli lejátszólistámon ismétlésre állt be Michael Jackson-tól a Dirty Diana :D

Amikor van időm, nagyon szeretek ruhákat tervezni, néha pedig meg is varrom, ha olyan darabot álmodok meg, amit utcára is viselhetőnek tartok. Ezt a felsőt idén, kora tavasszal készítettem, nagyon szeretem, mert pihe-puha jersey anyagból van, és szerintem tök menő,  hogy lyukacsos, de ki ne lenne odáig a saját gyermekéért!

Ebben a szettben vacsorázni mentem a férjemmel, de egy buliba is teljesen megállja a helyét. A blogomban is beszéltem már róla, hogy a nude magassarkú a láb meghosszabbításaként működik, így Neked is bomba alakot fog varázsolni egy hasonló cipő!

022-11

Már nem sok van hátra a hétből, úgyhogy kitartás! :) Legyen nagyon szép napotok!


nadrág: H&M
felső: saját tervezés
dzseki: Jeans Club
cipő: Sergio Todzi
fülékszer: Ebay
karperec: H&M
clutch: TSC Class