Gift of Life Fashion Show

Most egy olyan divateseményről szeretnénk beszámolni nektek, aminek nem egyszerűen csak a divat állt a középpontjában, sőt sokkal inkább a jótékonyság! Volt szerencsénk részt venni március 10-én este a Gift of Life divatbemutatón, aminek a bevételét a határon túlról érkező szívbeteg gyermekek Országos Kardiológiai Intézetben való kezelésére fordították a szervezők (a Rotary Magyarország és a Gift of Life International). Az egész esemény adományokból jött létre, már korábban hirdettük is nektek, reméljük minél többen részt tudtatok venni rajta. Aki viszont nem volt ott, az most betekintést kap tőlünk a múlt szombati programba.

Már a rendezvény helyszíne – a Boscolo Royal Luxury Hotel is megadta az este hangulatát. Több jótékonykodni vágyó hírességet is láttunk a rendkívül jól öltözött közönség soraiban. Komoly örömöt jelentett végignézni az igényesebbnél igényesebb kinézetű embertömeget.

13 tavaszi kollekciót nézhettünk végig. (Már aki és már amit, mert sajnos nem minden sorból lehetett látni mindent.) Sokan észbe kapva felálltak, ahogy mi is, és az énekes műsorrészt kivéve talpon csodáltuk, amit elénk tártak a tervezők és a világmárkák a modellek segítségével. Az est háziasszonya, Szabó Patrícia navigált minket a bemutatók során.

Furla

Nyitotta a sort. Az új táskáikat és kiegészítőiket vágyakozva nézte a közönség.

Marlboro Classic

Minden egyes darab az amerikai szabadság megtestesítése.

Reno

A rengeteg kedvelt márkájú lábbelit kínáló cégnél most is megtalálhatjuk minden outfithez a megfelelő pár cipőt.

A bemutatót, mivel a lábakat még lábujjhegyen állva is alig láttuk, így kevéssé élvezhettük. Néhány fotót mutatunk azért.

Marine Spirit of the Ocean

Ezt a márkát három jó barát alapította, akiknek hobbijuk a vitorlázás. E sport szerelmeseinek készítik kollekcióikat, már 21 éve.

Tomcsányi Dóra

Még nem fejezte be a színekkel való kísérletet. Ha élénk, ha púderszínekre  és különlegesre vágyunk, akkor azt a kollekciójában megtaláljuk. Minden darab annyira Dóris!

Claudia Mileji

A tervezőnő mikro kollekciója a BW SKIZFRN nevet viseli, vajon miért?

Innoé/ Mohari Kinga és Csergő Noémi

A tervezőpáros nemes és természetes anyagokból készülő öltözékei luxus érzést teremtenek viselőinek. Ezt mi is kipróbálnánk! És Ti?

Funlayo Déri

Luxus és hordhatóság a jelszavai a nigériai születésű tervezőnőnek. Kollekciói nemzetközi szinten elismertek, mi is meggyőződhettünk róla, hogy miért?!

Süel

Aki szereti a kötöttet minden mennyiségben, annak ajánljuk a Süel holmikat figyelmébe. Azt vallják, hogy a kötött a napsütésben is lenyűgöző lehet és nem csak a hideg hónapokban hordható.

Eco-Design Team

A csapatot a környezettudatos, kreatív és innovatív tervezés, pasztell árnyalatú selyem és muszlin alapanyagok jellemzik.

Szépligeti Ágnes

A mai modern nő sokoldálúságát próbálja tükrözni Ágnes a ruháival, ezért a kihívóan nőies, szexis vonalat ötvözi a klasszikussal. Szerintetek hogy sikerült?

Hecendorfer Tímea

Rengeteg stílusban tervez, elsősorban színpadokra, de az extrém menyasszonyi ruhák sem hiányoznak a repertoárjából.

Makány Márta

Ruhakölteményei zárták a show-t. A tervezőnő a tőle megszokott színes, mintás darabokkal mutatkozott be idei tavaszi kollekciójában is. A ruhái jelmondata mindig: Légy önmagad, és érezd jól magad a bőrödben!

A legtöbb ruhához gyönyörű Marco Bicergo ékszer dukált és Reno cipellő.

Az este alatt a sok támogató által felkínált kóstoló sem maradt érintetlen. Olyan ínycsiklandó finomságok közül válogathattunk, mint például szarvasgombával töltött bonbon, rengetegféle macaron, illetve más éhségűző falatok. Aki kiszáradt, az az italkóstolót sem hagyhatta ki.

Nektek ki volt a kedvencetek a nemes célért bemutató tervezői kollekciók közül?

Fotók:  Romsics Balázs és Zsolt Venczel