Gigi Hadid legjobb szettjei

Tavaly az év nemzetközi modellje lett, karrierje megállás nélkül szárnyal, minden fontos esemény, kifutó és after-party elengedhetetlen szereplője Gigi Hadid. A rengeteg dolog mellett, amit csinál, mindig jut ideje a tökéletes megjelenésre is.

A népszerű modell olyan inspirációkkal szolgál, amelyekre szükségünk lehet a mindennapi öltözködésünk során, így mi átnéztük és összegyűjtöttük nektek Gigi legjobb szettjeit!

Egyenesen az utcáról

A street style nagyon fontos egy modell vagy bármilyen híresség életében. Mivel folyamatosan kamerák és vakuvillanások kísérik minden lépését, utcai viseletei mindig a rendelkezésünkre állnak, ha egy kis egyediséget szeretnénk csempészni a napi szettbe. Gigi alapvetően szereti a kényelmet, ám ez nem jelenti azt, hogy megvetné a magassarkút vagy a szoknyákat. Az utcai viseletei mondhatni makulátlanul tökéletesek, hiszen minden egyes darab összhangban van a többivel. Szeret minden szettjébe egy kis érdekességet csempészni, ilyen például a strasszos kis táska egy farmerhez és bőrkabáthoz.

Úton az edzőterembe

Mint minden modell, ő is jár rendszeresen edzőterembe, hiszen a munkájából adódóan kötelessége a lehető legjobb formáját hozni az ideje nagy részében. Ezek az edzőtermi látogatások nagy örömünkre, megannyi outfit inspirációval kedveskednek nekünk, hiszen Gigi nem csupán a kifutón vagy az utcán remekel az öltözködését tekintve, hanem edzésre is stílusosan jár. Vékony lábain jól áll a leggings, előnyben részesíti a sportcipőket, a kabát kiválasztása pedig nem okoz a legtöbbször nagy gondot számára. Mivel lapos és izmos hasa van, szereti a rövid pulcsikat, amelyek szabadon hagyják kemény munkájának gyümölcsét. Az eredményt látva biztosak lehetünk benne, hogy nem csak a magamutogatásért jár edzőterembe!

Végig a vörös szőnyegen

Fontos kategória a vörös szőnyeg, hiszen minden egyes nő és férfi, aki arra a bizonyos szőnyegre lép, sokat készülődik az eseményre. Gigi sem fukarkodik ilyenkor megmutatni bájait, csodálatos alakját és hibátlan stílusérzékét. A modell a kifinomult, szelídebb stílusú hölgyek közé tartozik, így még nem volt rá példa, hogy elszaladt volna vele a ló egy-egy rendezvényre való készülődés során. Eddig minden alkalommal megfelelő ruházatot választott, nem tudnánk olyan összeállítást kiemelni, amely hivalkodó vagy igénytelen lett volna. Éppen ezért volt nehéz a feladat, hogy a rengeteg csodálni való vörös szőnyeges pillanatából kiválasszunk csupán néhány kedvencet!