Gisele Bündchen legjobb kifutós pillanatai

Gisele Bündchen 20 év után végleg búcsút int a kifutónak! A brazil modell neve szinte mindenkinek ismerősen csent és számos feledhetetlen kifutós pillanat forrt össze  nevével. A Victoria’s Secret egyik legünnepeltebb angyala volt, a mai napig férfiak ezreinek testesíti meg a nőideált és bizony mi, nők is irigykedve figyeljük tökéletes alakját. Legújabb cikkünkben most kifutós karrierjét idézzük fel.

Húsz év a modellek világában, bizony nem sokan bírnak ki ennyit ebben a megpróbáltatásokkal teli szférában, Gisele Bündchen azonban szinte mindannyiunk számára példaértékű. Karrierje 13 évesen indult és számos márka reklámarcaként, a legnevesebb divatházak kifutóján és egy-egy videoklipben, filmben is megcsillogtatta tökéletes alakját és irigylésre méltóan szép arcát. A brazil modell karrierje során a divatvilág legbefolyásosabb női közé is felkerült, sőt több tízmilliós vagyonnal is büszkélkedhet. Íme néhány emlékezetes kifutós pillanata!

Azok a ’90-es évek

Karrierje 1993-ban indult, ugyanis ekkor iratkozott be első modelltanfolyamára, amit a következő évben már az Elite Look Of The Year versenyen kamatoztatott. A kifutón elsőként 1997-ben láthattuk, a Sao Paulo-i divathét egyik show-ján egy cicával a kezében debütált, ezt követően 1998-ban már a McQueen divatház esős bemutatóján lépkedett a kifutón, ennek köszönhetően a illetik  a mai napig sok helyen csak “The Body”-ként emlegetik. 1999-ben szinte már minden neves designer kifutóján megfordult, végigvonult a Versace, a Chloé, a Valentino Haute Couture, a Céline, a Tommy Hilfiger és a Michael Kors show-in is.

A Victoria’s Secret angyala

A “The Body” becenevet viselő Gisele hosszú éveken keresztül a Victoria’s Secret egyik legtündöklőbb angyala volt, a neves fehérneműcég 2000-től hét éven át vonultatta végig őt nagyszabású bemutatóin. Az pedig még engem is meglepett, hogy már az első évében, azaz 2000-ben a fantasy bra-t viselhette, majd 2005-ben duplázott és a 12.5 millió dolláros csodamelltartóban a kifutón is végiglejthetett. Gisele Bünchen hol tollakkal, hol szexi Mikulás jelmezben, hol pedig angyali, világoskék fehérneműben prezentálta az éppen aktuális év fehérneműdivatját.

2007

A legnagyobbak kifutóján

A brazil modell karrierje szinte sosem hanyatlott, 1997-ben elindult és onnan csak felfelé vezetett az út. A ’90-es évek végén szinte már minden nagy divatház vele akart dolgozni és ez a mai napig sem múlt el. A 2000-es években a Dior Haute Couture, a Chanel, az Alexander Wang, a Céline, a Balenciaga és a Givenchy show-k kifutóin is végiglépdelhetett.

2015 - Chanel Spring

Búcsú a kifutótól

Gisele 1997-ben lépett először kifutóra a Sao Paulo Fashion Week-en, majd a szép, keretes szerkezet érdekében ugyanitt intett búcsút a divathetek világának. A szupermodell 34 évesen a Colcci divatház 2016-os nyári kollekciójának bemutatásával zárta le modellkarrierjét, könnybe lábadt szemekkel sétált utolsó lookjaiban, azonban mindenkit megnyugtatott a divatvilágnak egyenlőre nem int búcsút, csak a kifutót hagyja maga mögött.

ColcciSS16W-29