Giuseppe Zanotti őszi cipőkollekció

Nemrégiben a Zanotti is megjelent az őszi cipőkollekciójával, amely igazán merészre sikeredett.  Ez alkalommal még kedvencet sem tudtunk avatni, hiszen az egész kollekció, kivétel nélkül nagyon fave számunkra!

A meglepő formák és a színhasználat teszi a cipőket oly különlegessé, vegyük először szemügyre a Gaga által elterjedt sarok nélküli wedges típusú darabokat. Vörösben és feketében egész szolidan festenek, viszont mi nem tudjuk elképzelni, hogy a járás hogyan is történik benne?!

giuseppezanottisculpturalwedgepumps2_thumb
Sculptural Wedge Pumps ($775)

A legnőiesebb darab valószínűleg ez a királykék színű csizmának kategorizált magassarkú, viszont szerintünk inkább a cipők családjába tartozik:

giuseppezanottielectricbluebootiesfall2012buy_thumb
Electric Blue Suede Booties($1.150)

A kollekció legelegánsabb darabja címet pedig kétségtelenül ez a fekete, kristályokkal díszített szandál nyerné el. Egyszerűen hibátlan!

giuseppezanotticrystalsandals-2_thumb
Black Suede and Crystal Sandals ($1.195)

Találunk három, egymáshoz kicsit közelebb álló remekművet is. Ez a  hasonlóság  pedig a cipő alapszínével nem egyező sarkokból áll. A méhecske kombináció talán annyira már nem menő, viszont a megoldás nagyon szuper! A mi kedvencünk közülük a királykék-arany színkombinációjú peep-toe platformcipő!

giuseppezanottihaircalfyellowpumps_thumb
Yellow Haircalf Platform Pumps($695)
giuseppezanottistuddedcrystalboots_thumb
Black Suede Studded Ankle Boots ($1.250)
giuseppezanotticapheelpumpsblue_thumb
Blue Peep Toe Pumps with Gold Cap Heel($850)

Az idei ősz nagy slágere, a wedge sneakers sem maradhatott ki, igazán szép tervezésű, szolid fekete-barna színekben!

giuseppezanottidoublezipwedgebooties_thumb
Double Zip Wedge Sneakers ($595)

Illetve még egy fekete-barna kombinációjú wedge bokacsizma is szerepel a kollekcióban, ha jól megfigyeljük igen magasított sarkakkal. Talán nem a legkényelmesebb viselet, viszont abban egyet kell hogy értsünk:  nagyszerűen kivitelezett darab!

giuseppezanottiwedgeankleboots_thumb
Platform Wedge Booties ($895)

Nektek melyik lett a kedvencetek?